The Naked Truth - Anbefaling av TRYLLEKREM

I sikkert 6 år nå har jeg sverget til Clinique sine hudpleieprodukter. Jeg har med andre ord vært fornøyd siden den gangen de reddet ansiktshuden min fra en total katastrofe! Jeg har allerede byttet ut renseproduktet, og nå som jeg var tom for ansiktskrem bestemte jeg meg for å prøve noe nytt her også, fordi huden trenger litt variasjon og jeg allerede har latt det gå litt for lenge!

Jeg ønsket meg en krem som får huden min til å se jevn og fresh ut. Huden har nemlig møtt -18* litt oftere enn bare de gangene jeg åpner fryseboksen - og sånt setter sine spor når man ikke alltid har vært like flink til å bruke kuldekrem!

Jeg fikk anbefalt samme krem som jeg på forhånd hadde blinket meg ut selv, nemlig Estee Lauder Daywear Plus Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturiser SPF 15 Sheer Tint. *puh* Som navnet sier er dette en aktiv dagkrem som gir fukt, antioksidanter som beskytter mot frie radikaler, samt solfaktor 15. Jeg valgte Sheer Tint varianten, som jevner ut hudtonen min. Kremen finnes bare i en nyanse: lilla! Den tilpasser seg nemlig hudtonen din når du tar den på. For mine behov er dette helt fantastisk:)

Min vurdering: Dette funker. Kremen blender seg med hudens naturlige farge, og får en mye jevnere tone. Rødheten blir tydelig redusert. I tillegg blir huden supersoft!

Jeg hadde litt flaks også, og fikk i tilleg til kremen med tester av Advanced Night Repair, og Advanced Repair Eye på kjøpet. Gjenoppbygging av DNA-skader og forebygging av hudens aldring? JA TAKK BEGGE DELER! Jeg har ikke prøvd disse enda, derfor kan jeg ikke gi noen vurdering. Men Estee Lauder er kjent for å drive avansert forskning, så det hadde vært fint om spesielt serumet virker på den måten som de lover.

Grunnen til at forsøket har uteblitt, var at jeg i natt valgte å bruke nattkremen jeg også kjøpte. For meg er det ikke så viktig om hudtonen er jevn eller ikke når jeg sover, så da kan jeg like godt bruke en krem som får jobbe litt dypere. Valget falt på CLARINS Multi-Active Night. Dette er 8 timers søvn i en liten krukke! En nattkrem har mer pleiende ingredienser enn en dagkrem, og på natten får de jobbe utforstyrret uten sminke og forurensning. Jeg pleier også å legge meg med rent hår uten stylingprodukter i, sånn at de ikke smitter over på putetrekket og deretter over på min hud.

Min vurdering: Når jeg føler at huden min er som silke er jeg fornøyd. Og med et fornøyd smil om munnen sover jeg godt. Denne kremen var ganske lett og trekker godt inn i huden. Om dette er ungdomskilden er vel litt vanskelig å vurdere etter bare en natts bruk, så det får jeg eventuelt komme tilbake til.

Har du erfaring med noen av disse produktene?

kristineREALLYloves ♥

 

PS! Du kan lese om produktene ved å trykke på linken som er gjemt i produktnavnet.

 

 

 

3 kommentarer

Makeupnerd

12.sep.2010 kl.17:01

Hehe, kaller også den kremen fra Estee Lauder for "tryllekremen" Det er små partikler i den lilla kremen som knuses og da blir det en kjemisk reaksjon (som ikke er farlig) og da henter frem farge fra dine egne pigmenter. Det er derfor den kun kommer i 1 farge siden den forsåvidt ikke er en farget dagkrem i den forstand ;) Så ved å bruke denne kremen får du ingen skjolder, og en fin glødende brunfarge da dette forsåvidt er din egen farge :)

Therese

04.okt.2011 kl.08:11

Heisann.

vil bare skryte for fint innlegg, og så spørre deg om hvor man får kjøpt denne tryllekremen i butikk, og eventuelt om man kan få prøver noen steder før man velger å kjøpe?. Trenger sårt noe som skjuler det mørke under øynene og det røde under nesen ;).

Tusen takk for svar :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

29.okt.2011 kl.08:11

Therese: du får kjøpt den i parfymeri! men jeg ville nok brukt concealer under øynene og rundt nesen;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits