Energioverskudd!

Det er naturlig å tro at dersom man bruker mye energi, så blir det tomt. Så kan du spise litt for å fylle på igjen, og med litt hvile er du tilbake igjen der du starta.

På lørdag ble jeg med søstra mi på sykkeltur rundt Byneset utenfor Trondheim. Dette er en runde på ca 5 mil, noe som er evig langt for en som til daglig sykler strekningen Singsaker - Lade. For de som ikke er så kjent i Trondheim kan jeg fortelle at dette er en strekning på ca 3 km.


Du vet at du er på landet når du ser dette skiltet!

Ikke er jeg noe særlig til syklist heller. Jeg er ikke så veldig glad i å bli svett av å sykle, og jeg kan gjerne trille sykkelen i oppoverbakke. Men på lørdag så sykla jeg altså 5 mil. Uten å gå av sykkelen annet enn når vi hadde pause. Ja. WOW!


Søstrene Nordstad Moen i den lange lunsjpausen! Sjekk ut hjelmhåret:)

Tempoet vi sykla i var kanskje ikke noe å skryte av, men jeg mener at 5 mil er nå en gang 5 mil.

Og det er da jeg tenker at jeg burde vært litt sliten? Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta en treningsfri dag siden jeg hadde trent hver dag tidligere i uka, og at det tross alt var en litt lang tur på lørdag. Det skjedde ikke. Det som faktisk skjedde, var at en rastløshet ut av en annen verden kom og tok meg, og jeg så faktisk ikke noen annen råd enn å få på meg joggeskoene og komme meg ut!

Jeg tenkte at jeg kunne ta en liten tur. Den lille turen ble bare lenger og lenger, så til slutt hadde jeg løpt i 2 timer. Det har virkelig aldri skjedd før. Og det sykeste av det syke, var at jeg, etter å ha løpt i halvannen time, tenker at jeg kanskje skal bli med å løpe halvmaraton neste år likevel? Eller at når jeg kom hjem, fortsatt ikke følte meg særlig sliten?

Det føles i allefall utrolig godt å sitte igjen med et sånt energioverskudd. En ting er iallefall helt sikkert, og det er at jeg skal bli mye flinkere til å komme meg UT!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits