Ensomhet... Eller kjedsomhet?

Jeg er ikke helt sikker på hva det er, annet enn at jeg er sikker på at det er bedre å ha samboeren hjemme enn å ha han bortreist.

Jeg er egentlig en person som klarer meg helt fint på egen hånd! Det er iallefall det jeg alltid har ment selv, haha! Men akkurat nå som han er borte (igjen!) synes jeg nesten litt synd på meg selv. Jeg føler meg så ensom!!! Det er så kjedelig! Og det er så trist å være hjemme alene, spesielt nå som det er høst og mørkt og kaldt (OK, kaldere enn i sommer værtfall da).

Kanskje Mr.P faktisk er min bedre halvdel? Som gjør at jeg føler meg bedre sammen med han enn uten? I sommer var han borte i 7 uker pga sommerjobb i Oslo (møtte han selvfølgelig et par ganger på de ukene), og den siste måneden tror jeg så har en av oss vært borte en eller annen gang i løpet av hver uke. Triste greier assa... Og den siste måneden har liksom en av oss vært på farten en eller annen gang i løpet av uka. Og sånn fortsetter det en stund framover...

Nå skal det sies at jeg er fullstendig klar over at mange der ute er i pendler- eller avstandsforhold og synes dette er en bagatell. Og jeg føler så inderlig med dere og priser meg lykkelig over at det ikke er meg (men bare vent til jeg blir snowboard- og sykkelenke neste halvår - shit!).

Spesielt stusselig er det å legge seg under en diger dyne som er beregnet for to.


Heldigvis har jeg Linus liggende i senga da:) Jeg fikk han før Mr.P reiste til Alpene og ble borte en liten stund, og er akkurat like god som han ser ut. Han heter Linus fordi det er Sunil baklengs, og hvis du fjerner U'en og legger til en L så blir det Snill. Forstå logikken den som kan:)

 Gleder meg kjempemye til du kommer hjem igjen fine kjæresten min:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits