Hvor kommer all denne energien fra?

Jeg har hatt så masse energi i hele dag! Og det på en dag hvor jeg droppa frokosten og spiste en relativt mager lunsj. Det har vært en dag hvor jeg har løpt og hoppet mer enn jeg har gått føler jeg.

Hadde en fin time kl 17, Cardio Combat. Morsomt å slå og sparke litt mens man trener;) Somla ca 2 timer med å komme meg fra jobb, sånn er det når man har så mange koselige kollegaer. Jeg gjorde faktisk noen hang-ups og chins uten hjelp også, fine øvelser, men fryyyktelig tunge. Har lyst til å trene litt mer på de egentlig...

I det siste har jeg også begynt å sykle større deler av veien hjem, jeg som egentlig hater å sykle i oppoverbakker. Det som kanskje forundrer meg mest er at denne energien kommer på et tidspunkt hvor jeg de siste årene har hatt mest lyst til å sove. Høst you know... Men nå er høsten bare helt fantastisk, og det er til og med deilig at det regner:) Håper bare de ringer fra Hank Sport og sier at de nye regnklærne mine har kommet snart, for den regnbuksa jeg har nå tror jeg har gjort jobben sin. Funker ikke så bra lenger kan du si!

Lurer på om det kan ha en sammenheng med at jeg tok jerntabletter etter sist gang jeg ga blod... Jernverdiene mine hadde gått dramatisk ned siden første gang jeg ga blod her for 4 år siden, så denne gangen tok jeg faktisk hele brettet med jerntabletter i etterkant, pluss litt til. Fant 6 brett som det var tatt 0 til 2 tabletter av. I tillegg har jeg gitt bort noen til folk jeg mener har trengt de mer enn meg, hahaha!

Så sånn kan det gå:


Genser fra Kari Traa, tights fra Nike

Nå skal jeg forte meg i dusjen, og så blir det crispy chicken til kveldsmat når Mr.P kommer hjem fra trening. Om den bloggen blir ferdig i kveld? Tja. Jeg skal opp igjen før kl 5...

 

Ha en herlig, energifylt tirsdagskveld folkens!

Én kommentar

carinacharlotte

22.sep.2010 kl.11:23

deilig med overskudd da :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits