Massasje er en fin ting å gjøre midt på dagen!

Eller kanskje ikke gjøre. FÅ! Eller kjøpe... Som jeg pleier å si: "Jeg masserer ikke. Jeg blir massert!"

På ELIXIA Lade tilbyr vi nå endelig mange ulike behandlinger og massasjer! Vi har gjort om en av badstuene til behandligsrom. Det er god temperatur i rommet (nei, badstuovnen er ikke på!), og det er veldig rolig rundt.

Det som er så fint er at man bare kan booke seg en time rett etter jobb, og drømme seg litt bort... Jeg fikk massasje av Charlotte Severinsen, som driver Drømmehagen Hudpleie AS. Hun har salong i Olav Tryggvasons gate i Trondheim, men tilbyr også enkelte behandlinger hos oss. Jeg fikk en skikkelig deilig rygg-/nakkemassasje i dag, og holdt på å sovne... Jeg har vært til flere behandlere tidligere som har drevet litt mer terapeutisk behandling, men dette var rett og slett bare deilig. Jeg nekter å bruke penger på sånn kosemassasje, for det kan kjæresten min gjøre. Charlotte tok i hun, men det var samtidig så utrolig behagelig! Holdt på å sovne på slutten:) Og det til tross for at jeg var støl i ryggen både her og der - her etter CardioCombat og der etter hang-ups/chins.

Nå er jeg hjemom en liten tur, før jeg skal tilbake på jobb og ha Total Step & Styrke kl 18.30, og 2 PT-timer etter det. Skal bruke det rooosa mikrofonbeltet igjen! Trenger vel ikke si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet? :)  Jobber kanskje litt for mye om dagen, så jeg håper himmelen er et bra sted og at jeg får lønna mi der...

3 kommentarer

Sharetheday

22.sep.2010 kl.17:09

Åh det hørtes digg ut!!!

Viste ikke at Elexia tilbø det, håper du koste deg :-)

Ny blogg: http://missmowmow.com

23.sep.2010 kl.22:10

Sharetheday: Trening & Velvære, vet du:) Men tilbudet varierer fra senter til senter. Du kan se hva de ulike sentrene har på hjemmesiden.

charlotte severinsen

01.okt.2010 kl.23:26

Åh, det va nu kjempe koselig å lese! :D

Glæde mæ til neste møte i badstua ;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits