Dårlig planlegging :s

Denne uka har gått aaalt for fort! Eller. Jeg har planlagt slutten av uka aaaltfor dårlig. Kom akkurat på at jeg reiser jo vekk for helgen når jeg drar på jobb i morra. Det vil si at før jeg legger meg må jeg ha pakket for en helg i Oslo - stikker rett til flyplassen etter Grønn Maraton.

Skal på kurs på søndag. Lykke! Jeg synes kurs er like gøy hver eneste gang. Utrolig morsomt å lære seg noe nytt:) I oktober blir det DirtyDancing-feber på ELIXIA, og vi skal ha en gruppetime med nettopp dette temaet! Det er så masse kul musikk og jeg gleder meg bare helt vilt mye til å ha den timen!! Lenge siden jeg har hatt oransje timer (trinn & koreografi) også, så det blir gøy!

Jeg liker å kombinere kurshelger i Oslo med trivsel, for jeg har veldig mange gode venninner som bor der. Nå skal jeg besøke Anette, som jeg har kjent siden jeg var 8 år tror jeg. Herregud det begynner å bli lenge! Men vi har hatt mye moro i de årene, haha... Sweeet memories! Altfor lenge siden jeg har vært sammen med henne hvis du ser bort fra en kjapp lunsj i vår, så jeg gleder meg enda litt mer enn kurset til å være litt sammen med henne:) Det som er fint denne helgen er jo at kurset er på søndag. Det betyr shopping og kos på lørdag:) Jeg liker faktisk Oslo veldig godt, og jeg elsker å være der om høsten. Vet ikke hvorfor, men det føles værtfall bra!

Så da er det vel kanskje på tide og pakke litt da. Trenger jo ikke så sykt mye. Klær til å reise i, klær til lørdag samt treningstøy og dansesko til søndag. Dansesko... <3 Har ikke brukt de på evig lenge! Det som uansett er så fint med Oslo er at du kan kjøpe det du eventuelt glemte hjemme. Eller "glemte", alt ettersom hvordan du ser det:)

Ha en fin torsdagskveld, det lille som er igjen:)

Stikkord:

Én kommentar

Kine

24.sep.2010 kl.21:20

koz dæ i oslo å lykke te på kurs.

snx på mandan

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits