Statusrapport fra Oslo!

Jeg liker Oslo!

Kom frem til Anette nærmere halv 12 i går. Jeg var dødtrøtt på flyplassen, på flyet og på flybussen. Men det er utrolig hva en god venninne og litt rødvin kan gjøre gitt! Tror klokka var nærmere halv 4 da vi gikk og la oss. Da var jeg ganske stolt av meg selv, det hører virkelig med til sjeldenhetene at jeg er våken så lenge!

Det ble en sen morgen i dag da. Men jeg og Anette tok turen ned til Grünerløkka i 3-tida, så jeg fikk da brukt litt penger i dag og. Fant noe fint på FLOYD som jeg tenker å ha på meg på fest neste helg, så bilde får vente til da:)

Vi var også innom Le Palais des Thés. Her kan du få kjøpt virkelig god te! Vi fikk en kopp te å drikke på mensvi luktet oss gjennom alle mulige varianter:

Endte opp med å kjøpe en sort te som heter Montage Bleu, den har jeg tro på. Jeg hadde egentlig tro på veldig mange av de, men utrolig nok så klarte jeg å velge ut bare en.

I tillegg har jeg lyst til å gi en stor takk til betjeningen som gjorde det lille besøket vårt til en liten opplevelse. Det var utrolig god service! Det er så gøy å møte folk som virkelig elsker det de holder på med, og som anstrenger seg for å gi god service. Han overrakte posen med varene på en måte som jeg ville gjort om jeg hadde solgt et diamantarmbånd til hundre tusen kroner. Han ønsket oss til og med god fornøyelse:) Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å drikke den teen!

Vi spiste lunsj (klokken 5...) på Mumphis, og tok et par øl på Ryes før vi stakk hjemover. Nå lager vi (les: Anette. Jeg har kun bidratt med deigen) pizza, og har mye godt å se fram til i kveld^^


Jeg skal danse veldig mye i morra!!!

Shaun er også med på bakinga... Men han får bare noen pølsebiter stakkar...


Ha en triiiivelig lørdagskveld!

Én kommentar

Kjersti

25.sep.2010 kl.23:45

Ahh, herlig lørdag:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits