En fornøyelse for nesen!

Jeg har kjøpt ny parfyme! Jeg er ganske stolt faktisk. For det synes jeg er fryktelig vanskelig. Det er altfor mange å velge i, og så kan man ikke lukte på så veldig mange i gangen. Du kan prøve 10 gensere på rappen, men lukte på kanskje bare 3 parfymer uten at det blir kaos. En meget tidkrevende prossess med andre ord.  Så jeg synes det er veldig fint å få i presang, da vet du iallefall at det er noen som synes du lukter godt!

Nå var det altså på tide med en ny, fresh duft som jeg føler meg vel med til hverdags. Jeg liker nemlig å lukte litt forskjellig når jeg er på jobb og når jeg er på fest!

Tipper du har sett denne? Womanity fra Thierry Mugler. Hehe! Fresh duft på råfin flaske. Den satte seg fast i nesa og smøg seg opp til hjernen og bad om at jeg måtte ta med en flaske hjem. So I did! Jeg har veldig sansen for extras, og at det er med en pose med sløyfebånd for å ha flaska i gir mange ekstrapoeng i min verden. Det er også refill-muligheter, sånn for miljøet sin skyld:)

Kjøpte også the-one-and-only-mascara, Diorshow Extase fra CD, og verdens beste deo, Deo Pure fra Biotherm. Veldig fint å reise fra Gardermoen med jevne mellomrom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits