Billige flybilletter?

I går bestilte jeg og Torunn flybilletter til Faro i Portugal. Vi skal dit litt for turen sin skyld, og litt for å se på EM terrengløp.

dohop.no lager de en reiserute for deg, og setter sammen de billigste løsningene fra by til by helt til du kommer frem til ønsket destinasjon. Aberet med dette er at du ofte vil måtte gjøre flere bestillinger til hvert av selskapene du skal reise med.

Vi satte reiserute fra Oslo til Faro torsdags morgen, med retur mandag morgen. Prisen på denne reisen så ut til å blir ca 1 500,- kr. Som jo er ganske billig! Nå skal det sies at jeg og Mor lette etter billige billetter til Barcelona i juli, men valgte å safe med SAS fordi det ble sinnssykt mye extras på de billigflyene...

Etter mye frustrasjon frem og tilbake fikk vi da til slutt bestilt flybilletter. Vi slang på fly Trondheim-Oslo tur/retur også, fordi disse kostet bare 299,-. Så, iberegnet betalingsgebyrer, baggasjeavgifter og transport Gatwick-Heathrow i London og flybuss her i Trondheim, så ble sluttbeløpet 3 000,- kr. W O W. Dette er faktisk en dobling av beløpet!

Når det er sagt, så var det fortsatt 1 000,- kr billigere enn på restplass.no. Og da har vi ikke tatt med flybussen!2 kommentarer

Anette

29.sep.2010 kl.18:20

Heldigris!

Vart d tur på dæ læll ja ;)

charlotte severinsen

01.okt.2010 kl.23:41

I Looove Portugal! <3

Dok må kose dok maks når dok skal avgårde :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits