HÅRKRISE!!!

Har nettopp sendt en SMS til hun som pleier å klippe meg og hørt om hun har ledig time til meg i kveld, morgen kveld eller lørdag.

Det er like før jeg klipper av meg alt håret selv. Har sikkert prøvd å sette det opp 4 ganger nå men det bare vil ikke! Det er nå så ut av fasong at å gå med det ned vil være som å gå rundt som en vandrende naturkatastrofe. Eller, med bølgetang går det greit, for da ser du ikke cut'en... Men det passer ikke så bra på jobb!

Driver å sparer det langt igjen, etter å ha vært relativt kort i snart 1 år. Da vil jeg jo klippe meg minst mulig, men nå må jeg bare krype til korset.

Har innsett at det vil ta 2-3 år før jeg har den lengden jeg vil ha igjen... Så det er bare å være tålmodig. Og nei, jeg gidder ikke løshår! Jeg har egentlig mer enn nok av mitt eget, bare det får vokst litt:)


Men kanskje ikke SÅ langt???


Nå er det på tide å komme seg på jobb. Pleier å jobbe litt senere på torsdager. Har planer om stor ommøblering i styrkesalen i dag. Og det er mange tonn som skal flyttes rundt på, det! Så får vi se da, den ene kraftkaren som skulle vært med er syk... Jeg klarer jo ikke flytte noe av de greiene der så mye som en millimeter!

Så skal jeg ha en audition med en jente som har søkt jobb som PT, og det er alltid spennende! Hun ga et godt inntrykk på første intervju (det er jo derfor hun får komme tilbake!), så jeg håper hun innfrir til forventningene mine. Her har jeg også måttet jobbe litt ekstra for å få inn en "kunde", fordi først en, så to, av de jeg hadde tenkt å bruke ikke kunne likevel!

Men nå er dagen i gang - let's rock'n roll!!!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits