It's FRIDAY!

I går sa jeg til Mr.P: "Tror du jeg kan klare å bare hoppe ut av senga med en gang klokka ringer?". Han svarte at ja, det trodde han jeg klarte hvis jeg bare ville. Vi har dobbeldyne og da vil du ikke det...

Men kl 06:15:00 ringte alarmen, og kl 06:15:30 var jeg på badet. Før jeg dro til jobb litt over kl 08:30, hadde jeg vaska badet og lagd lunsj, og Mr.P tok jaggu å støvsugde hele leiligheten og gangen før han gikk på skolen. Da er det jammen godt å komme hjem til helg!

Tok litt tid før jeg kom meg hjem da... De aller beste timene i uka for å sitte på kontoret er nemlig etter kl 15 på fredag. Da har alle andre gått og jeg får sitte helt i fred å jobbe. Ikke misforstå, jeg virkelig elsker å ha en sosial jobb, men av og til må man bare gjøre sånne kontorting og da er det veldig deilig å bare sitte for seg selv. Rapporterte septembertallene inn til hovedkontoret i dag, og fikk en meget hyggelig kommentar tilbake:) Det var for meg en veldig fin start på helgen.

Har også vært en tur på Solsiden fordi jeg lenge har tenkt på å skaffe meg noen nye støvletter. Og det fant jeg!! De skal faktisk få et eget innlegg, fordi jeg er så fornøyd:) Dro hjem midt i skumringa... God temperatur, frisk høstluft og en deilig mørkeblå kveldshimmel. Love it!

Nå venter jeg bare på at Mr.P skal komme hjem fra trening, og da blir det sofa- og TV-kos resten av kvelden! De siste 5 helgene har nemlig en av oss vært bortreist... Veldig klar for kyllingpizza (med en deig uten vanlig mel såklart!), noen biter sjokolade og litt rødvin...Ha en fantastisk fredagskveld!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits