Whiplash? Neida. Bare dansa litt over evne!

Jeg er støl i nakken. Rundt hele halsen faktisk. Så der fikk jeg igjen for å overdrive slenginga med hodet på dansetimen i går. Hahaha! Ofte må man som instruktør gjøre bevegelsene i stor målestokk for å få deltakerne på timen til å gjøre det i normal. Og så kan dere jo tenke dere, jeg som ikke får noe gratishjelp av langt hår en gang...

Så i kveld nå skal jeg legge meg med varmeflaske på nakken. Deilig deilig! Begynner på jobb kl 9 i morra, så i natt skal jeg jammen få tatt igjen litt søvn. Ikke for det, vår fantastiske serviceleder Stine (som jeg tror så at jeg var litt sliten i går kveld) fiksa så jeg kunne begynne på jobb kl halv 8 i stedet for kvart på 6! Fikk melding litt før halv 12 i natt mens jeg enda lå og snudde meg fram og tilbake i senga uten å være i nærheten av å sovne. Tror jeg sovna med en gang etter den meldinga:)

Hadde en gruppetime i kveld også, Total Step & Styrke. Veldig morsom time å ha, spesielt med så mange i salen som det var i dag. Dukket også opp et par damer jeg ikke har sett på lenge, så det var koselig. Liker medlemmer som kommer å gir deg klem fordi de er glade for å se deg igjen:) Ble da litt sliten i dag også, og akkurat som i går kunne jeg spist hva som helst! Startet opp med noen speltlomper med ost og skinke. Det var ikke nok, så måtte spe på med en teskje honning og noen rosiner. Søtsug sa du? Passelig greit at vi ikke hadde sjokolade eller annet godteri i huset akkurat nå for å si det sånn!


Sugarcookies hadde kanskje vært noe?? Eller kanskje bare spise litt mer frukt? Jepp.

I morgen skal jeg skrive kontrakt med 2 nye Personlig Trenere. Som alltid spennende med nye folk! Ekstremt mye som skjer på jobb for tida så det blir lange dager. Jeg tror jo hele tiden at nå, snart, så roer det seg litt. Men innen den snart'en kommer så er det jo hundre nye baller i lufta. Men det er gøy da:)

Én kommentar

Slankerinna

06.okt.2010 kl.23:15

Haha..kjenner til det med head banging,men det er vel mest hvist jeg tar litt for mye av på dansegulvet og med litt alkohol innabords;P

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits