Endelig fredag - igjen!

Wow... Synes ikke det er lenge siden jeg sist satt her og skrev det... Det er som om det bare har vært én eneste lang arbeidsdag siden da. Jeg tror det eneste jeg har gjort utenom å være på jobb, er å sykle innom byen på vei hjem fra jobb på mandag for bytte size på en cardigan jeg kjøpte sist lørdag.

Jeg er glad for at neste uke blir litt annerledes. Mandag og tirsdag har vi medlemsdager på ELIXIA! Da kan alle som vil prøve oss, og så er det nok et fint innmeldingstilbud til deg, som det alltid er disse dagene:) Og så er det 10% på ALLE Personlig Trener-pakker!!! Du trenger ikke engang være medlem for å trene med PT hos oss. Travle dager, men også veldig gøy. Håper jo selvfølgelig at mange benytter seg av tilbudet! Og at mange kommer på Dirty Dancing på tirsdag! Begge dagene mellom kl 18 og 20 kan du få en skikkelig innføring i teknikk på styrkeøvelser av Markus. Han er nyansatt PT og sertifisert Crossfit-instruktør. Han er veldig god på teknikk, og veldig flink til å forklare. Så benytt deg av den muligheten! Onsdag koster det plutselig penger, haha:)

Onsdag og torsdag er det strategisamling i Strømstad. Reiser insane tidlig på onsdag, og hjem igjen utpå kvelden torsdag. Fredag blir omtrent som dagen i dag, noen PT-timer og opplæring. Og så det aller aller beste av alt er at jeg i går fikk en invitasjon til hyttetur med 3 av verdens herligste jenter av ei som nå bor i Oslo og jeg for det første møter alt for sjelden, og for det andre prater alt for sjelden med mellom at jeg møter henne. Det var kjempekos å få den sms'en og jeg gleder meg virkelig! Sa jeg kunne bli med dersom turen inkluderte uante mengder vin og sjokolade, og fikk til svar at jadda, det skulle ikke være noe problem! *gledermegledermegledermeg* Og etter det, så har jeg igjen tro på at det blir bittelitt roligere på jobb. Og da trenger jeg HJELP til nok en gang å få tilbake mitt sosiale liv. Hint, hint!

Denne helgen tror jeg innledes med kino i kveld (og blir det ikke kino, så blir det TV2!!). Torunn jobber natt på Legevakten lørdag, så vi blir sikkert å lage middag hos meg før hun stikker på jobb lørdag kveld. En rolig helg med andre ord, det blir godt etter forrige lørdags utskeielser i forhold til klokka!

Blir forhåpentlig litt mer spennende saker å blogge om fremover enn det har vært denne uka:)


Ha en herlig fredag!

 

Love, Kristine♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits