Spoing-Boing!

I går kveld stakk jeg innom et vorspiel hos en jeg gikk i klasse med på Dragvoll (idrett), og der var det flere fra den gode, gamle gjengen som var. De skulle ut på byen og det var goood stemning når jeg kom dit i 10-tiden. Litt før de skulle stikke til byen startet de med en drikkelek (eller, de startet vel ganske mange) som heter Spoing-Boing. Det ble mye diskusjon om reglene, og her skal jeg prøve å forklare de. Så får vi se om du klarer å henge med.

En person starter, kaster liksom en ball opp i lufta, og sender den til valgfri side med en håndbevegelse samtidig som han sier Spoing. Den som nå får ballen, har to valg. Den kan sende ballen videre med et Woosh, eller sende den tilbake med en stoppbevegelse med hånda og en Boing. Når du har fått en Boing, kan du Wooshe videre, eller du kan Spoing-Boinge til hvem som helst mens du liksom kaster ballen med begge hender. Etter en Spoing-Boing må du Spoinge videre i valgfri retning. Etter spoingen er det Woosh eller Boing som gjelder.

 

Så, kort oppsummert:

Du kan Wooshe en Spoing, men du kan ikke Spoinge en Woosh. Du kan Boinge en Spoing, men du kan ikke Spoinge en Boing. Du kan Wooshe en Woosh, men ikke Spoinge en Spoing eller Boinge en Boing. Du kan SpoingBoinge en Boing, men du kan ikke Boinge en SpoingBoing. Du må Spoinge en SpoingBoing, men du kan ikke SpoingBoinge en Spoing, du kan heller ikke SpoingBoinge en SpoingBoing

(Hei dere gutta, rett meg hvis dette var feil...) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits