Snart sitter jeg på flyet...

Jepp. Det er snart. Jeg sitter på flyet om 6 timer. Skal bare dusje og pakke og sove litt først... Vært en lang og morsom dag på jobb! DirtyDancing vet dere... :) Over 30 danseglade jenter og gutter som imponerte stort i dag! De var så flinke!!! Utrolig gøy å være instruktør da ja:) Mange positive tilbakemeldinger, det varmer et instruktørhjerte veldig!

Kunne sikkert spist en hel hest fordi jeg er så sulten, men det ble litt søtpotetkake og egg&bacon isteden, for jeg hadde jo ikke en hel hest. Ikke en halv en gang!

Såh, da er det rett til Oslo og videre til Strømstad og strategisamling grytidlig i morgen, med litt trivsel på kvelden, enda litt mer strategi på torsdag før vi reiser hjemover på ettermiddagen.

Og så er det fredag da... Og HYTTETUR!!! Gleder meg bare mer og mer, det skal bli så fantastisk deilig! Investerte faktisk i nye tursko siden vi skal på tur på lørdag, og som jeg nevnte i helgen har dette vært mangelvare siden barne-/ungdomsskolen. NEEEI, jeg går ikke så mye på tur, bare sånn joggeskoturer:) Jeg tenkte jo at jeg skulle kjøpe noen som var litt billige nettopp fordi jeg ikke går så mye tur, og flaks som jeg hadde var de aller billigste tilsynelatende noen av de dyreste. De påstår at de hadde kosta 2000,-, men hva vet vel jeg? De satt iallefall utrolig godt på foten, så jeg skal nok få en fin tur! Fikk med meg en turbukse også. Tilbud tilbud tilbud, herregud så mye penger jeg har SPART i dag!!!

Blir ikke disse bra så vet ikke jeg!

Ha noen fine dager:) Jeg skal kose meg i Strømstad! Heia ELIXIA!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits