En snartur innom Grekenland!

Kinesisk, meksikansk, spansk, italiensk... Joda, vi her oppe i nord er da ganske flinke til la oss inspirere av fjerne himmelstrk nr vi lager mat.

I dag har jeg spist kjttkaker. Med gullerot, tomat og agurk som tilbehr. Ganske norsk, men her skal du f tradisjonelle ingredienser med en gresk vri!

Du trenger:

  • Karbonadedeig
  • Fetaost
  • Sorte oliven
  • Gullerot
  • Mager kesam/skyr
  • Olivenolje
  • Hvitlk
  • Tomat
  • Agurk
  • Salt&pepper

Bland karbonadedeig med fetaost og oliven skret i biter pluss litt vann. Jeg bruker ca 100 gram farse i hver kjttkake. Mengden oliven og feta fr nesten vre opp til hver enkelt, men p 2 kaker bruker jeg 10-15 oliven, og en litt strre mengde ost. Klapp flate kaker og stek p begge sider til de er gjennomstekt.

Lag gullerot-tzatziki av skyr eller mager kesam smakt til med litt olivenolje, hvitlk, salt og pepper og en revet gullerot.

Skjr tomater og agurk i skiver, og hvis du som meg er veldig glad i fetaost, kan du godt str litt av det over ogs.

Da er det bare sette p varmovnen p fult og drmme seg vekk til fjerne himmelstrk.

Vel bekomme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovin



www.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits