Treningsrutine, hvor er du???

Sist uke. Latterlig lite fysisk aktivitet. En gruppetime mandag (av den rolige typen). To gruppetimer tirsdag (av den litt heftigere typen). Onsdag og torsdag, ingen trening (hvis du ser bort fra 100m svømming med et glass vin innabords). Fredag, en travel arbeidsdag uten trening (men jeg sykla veldig fort hjem da!). Lørdag gikk vi tur i noen timer, men tur er IKKE trening. Kan ikke skryte på meg de helt store aktivitetene i går (søndag) heller.

Denne uka blir litt annerledes. I dag har jeg hatt FitnessFusion. I morgen kveld har jeg Total&Styrke, pluss DirtyDancing. Onsdag blir det Yoga på formiddagen (målet mitt var å være med på denne timen hver onsdag denne høsten, noe som enda ikke har skjedd...) og ZUMBA på kvelden. Da skal vi danse inn penger til Rosa Sløyfe! Torsdag skal jeg være vikar på CorebarBasic, og fredag skal jeg ha Total Step&Styrke. Søndag er det DirtyDancing igjen.

Forskjell på de to ukene? Yes! Story of my life? Oh, yes!

 

Hvis jeg kunne velge, ville jeg løpt langtur 2 ganger i uka, intervall 3 ganger i uka, yoga 3 ganger i uka, pilates 2 ganger i uka, corebar 1 gang i uka, stabilisering- og balansetrening 1 gang i uka, bevegelighetstrening 3 ganger i uka, vanlig styrketrening 3 ganger i uka og 2 økter med crossfitlignende trening. Nå er jeg klar over at mye av denne treningen overlapper hverandre, men det er liksom ikke heeelt det samme likevel. Bah!

Jeg må lage meg en plan!!!

 

 


Funnyface doin' ZUMBA


Kan jo ikke bare danse rundt heller... Noen ganger må man gjøre litt kontor også.

Men som de oppfordret oss til i Strømstad - "Tren mer i arbeidstiden". OK sier jeg da!

Én kommentar

Torunn o:)

18.okt.2010 kl.21:47

Flotters.. da var vi sånn ca like late sist uke, og sånn ca like motivert denne uken.. du leder 1-0!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits