En svært rolig, men også svært kreativ, start på dagen.

I går dro jeg hjemmefra kl 05.30, og var hjemme kl 21.00. En særdeles lang dag på jobb med andre ord. Men, ZUMBA-arrangementet ble vellykket (bildene ble, som dere ser, ikke like vellykket...), og da kan jeg tåle og være litt ekstra trøtt i dag. ZUMBA i en stor lagerhall var ganske spesielt... Lyden og stemningen ble helt annerledes enn det vi er vant til inne på ELIXIA i alle fall!


Relly, Kristine og Vanja med en danseglad gjeng i bakgrunnen


Maiken var flink og lagde ballongklaser til oss. ELIXIA og Rosa Sløyfe i skjønn forening.

Siden jeg skal ha Corebar Basic kl 18.00 og jeg jobba så sinnssykt lenge i går har jeg med verdens beste samvittighet tatt det piano på morran i dag. Hadde egentlig tenkt å dra litt tidligere på jobb, men så fikk jeg plutselig ånden over meg og snekra sammen et nytt Corebar Basic-program! Jeg har bare vært vikar på den timen og derfor brukt programmer som er lagd av Coremon, men nå er de litt utdaterte så jeg fant ut at jeg ikke vil bruke de mer. Har hatt mange sanger i hodet, og plutselig datt det bare på plass. Måtte lete litt for å finne noen jeg ikke hadde klar fra før, men det gikk egentlig ganske fort og jeg er fornøyd. Gleder meg masse til å ha time i kveld!

 

Nå skal jeg rusle til jobb i et fantastisk høstvær!. Må kjøpe piggdekk til sykkelen i løpet av uka. Det tror jeg er den kjipeste investeringen ever! Sykla i går, men det tar jeg ikke sjansen på i dag for å si det sånn... Skal bruke de første timene av dagen på å kjøre lønn. Alltid like spennende å se om timelistene stemmer. Som medhjelper blir det en frokostshake bestående av kaffe(!), banan, proteinpulver uten smak, litt chilipulver og kanel, vaniljeessens, mandler, melk og isbiter. NAM!


Se så fin Trondheim er! Snart er det vinter:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits