Fettcelleknusing!

Jepp. Og du trenger bare å ligge i ro, mens noen gnikker og gnur litt på fettvevet ditt. Og vips, så skal du ha gått inn maaange cm både rundt mage og rumpe og lår!

Hadde det bare vært så enkelt... Og det er det. Nesten.

Har du hørt om ShapeMassage Metoden? Informasjonen i kursiv er å finne på hjemmesiden deres:

ShapeMassage Metoden er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje, lymfedrenasje, kosthold, trening og motivasjon. Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker.

Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod og lymfesirkulasjonen i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Synlig tegn på dette er blant annet cellulitter.

Effekter av ShapeMassage Metoden

  • Cellulitter fjernes
  • Du blir slankere i de aktuelle områdene (fettdeponiene reduseres)
  • Sirkulasjonen i hofter og ben blir mye bedre
  • Overskuddet øker
  • ?Murring? og ?kløing? i bena reduseres eller blir borte
  • Menstruasjonssmertene blir mindre
  • Fordøyelsen blir bedre
  • Huden blir glatt og fin
  • Allmenn helsetilstand bedres

Er ikke dette noe alle damer sier ja takk til? På ELIXIA Lade åpnet vi et behandlingsrom for en del uker siden. Det er to damer som leier seg inn i lokalene og tilbyr ulike behandlinger. En av disse er Ranga, som jobber med Shape4life.

Etter å ha snakket litt med henne om hensikten med denne type behandling ble jeg ekstremt nysgjerrig, og da søstra mi bestemte seg for å prøve kan jo ikke jeg være noe dårligere! Så i går hadde vi begge vår første behandling.

Som du kanskje allerede har forstått, så handler massasjen om å røske opp i fettvevet og få blodsirkulasjonen i gang i de områdene hvor alt bare ser ut til å hope seg opp. Det er klart det må komme blod ut dit for at kroppen skal kunne brenne det bort:) På første time ligger du på ryggen. Først tøyes magemusklene, noe som for meg var en ny opplevelse. Trodde det kunne være litt ubehagelig, men det gikk i grunnen bra. Så ble magen og hoftene massert, og det må jeg si, dette er ikke noe for sarte sjeler. Jeg er jo en tøffing, så det gikk veldig bra. I dag ser det ut som jeg har utslett på den høyre hofta, og er litt blå på den venstre. Dette er bra, det viser at det skjer ting, og som du skjønner er høsten en fin tid å gjennomføre behandlingen på. Ikke vent til juni - det kan hende du har lyst til å gå i bikini da!

OK. Lett! MEN! Dette er kanskje verdens største men...

Det som er litt morsomt, er at jo slankere du er i utgangspunktet, jo mer sannsynlig er det visstnok at du går ned mange cm! Er du veldig overvektig vil ikke reduksjonen nødvendigvis være like stor. For å få best mulig utbytte av denne behandlingen er det viktig at du spiser riktig (renest mulig råvarer, lite sukker, lite hvitt mel...) og trener! Nettopp fordi du ikke skal tilføre kroppen mer crap som den har lyst til å kapsle inn, og fordi det er viktig å booste blodsirkulasjonen litt. Jeg tror at overvektige mennesker ofte har dårligere vaner enn en normalt slank person i utgangspunktet både når det gjelder kosthold og trening, og at selv om de gjør radikale endringer vil den slake personen gjøre enda mer og derfor også gå ned enda mer. Bare en teori...

Ragna snakket også litt om kunstig søtning og light-produkter. Dette er ting kroppen suger til seg fordi den tror det er næring, lagrer det innimellom masse grusomme fettceller, og henter det aldri frem igjen fordi det ikke kan brukes til noe. Ekkelt! Disse vil iallefall ikke jeg bære rundt på...

Startet de første timene etter behandlingen veldig bra, med eple og trening og gode greier. Resten av kvelden ble en katastrofe! Men kun på grunn av alkoholen... Jeg og Mr.P hadde det kjempekoselig på date i Tårnet:) Snurret rundt i to timer mens vi spiste en 3-retters middag av ypperste Egon-kvalitet. Kjøpte Nachos til forrett, jeg spiste gratinert fisk med skalldyr og bakt potet til hovedrett, og oreo-kake til dessert. Godt var det iallefall! Delte en flaske vin til maten, og fikk servert mer øl og vin pluss litt ost hjemme hos hans foreldre etterpå. Ble en mye senere kveld enn først planlagt, men det var en utrolig hyggelig kveld!


Nå skal jeg stikke en tur på jobb. Noe kontorarbeid jeg ikke fikk gjort ferdig i går, og litt trening. Sirkulasjon, sirkulasjon, sirkulasjon! 

Men ønske om en fortryllende lørdag!

Love, Kristine ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits