En sunt og smakfult frokostlappverk!

Jeg bestemte meg for å spise frokost før jeg dro på jobb, siden klokka hadde rukket å bli så mange. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde tenkt på fohånd, men kjøleskapet har vel aldri vært mer fraflytta enn det var i dag. Ikke hvitost. Ikke skinke. Ikke CottageCheese. Ikke annen frukt enn en halv ananas. Ingen spennende grønnsaker...

Fra problemfokusering over til løsningsorientering.

Jeg hadde to egg. Jeg hadde litt brunost. Jeg hadde litt syltetøy. Jeg hadde litt mager kesam. What to do?

Pisket de to eggene. Tilsatte ca 2ss med mager kesam. Tilsatte ca 20g bakepro, 1 måleskje med fiberhusk, ca 1 ts med Hi-Maize, 1/2 ts bakepulver og bokhvete fullkorn (dette står jo i det andre skapet, som heldigvis ikke var like tomt!). Mengden bokhvete er jeg litt usikker på, men jeg hadde i så mye at jeg fikk en antatt OK konsistens. Jeg vil beskrive den som tyktflytende, kanskje litt vaffelrøreaktig, bare litt tykkere? Som jeg har sagt tidligere har ikke bokhvete noe med hvete eller korn å gjøre i det hele tatt, så det er et sunt og godt alternativ!

Av dette fikk jeg 5 lapper. Stekte de i panna med litt smør (man skal jo ikke være hysterisk heller!). Tror de hadde vært sinnssykt gode med en skinkeskive og litt krydder, og så gratinert de etterpå, men dette var jo mangelvare... Som sagt hadde jeg både brunost, syltetøy og kesam, og så hadde jeg honning! Litt ananas til "dessert" gjorde dette til en søt og god start på dagen:)
Ønsker dagens nye lesere en fin dag:)


2 kommentarer

Levepositivt

23.okt.2010 kl.21:43

mm det så godt ut:) Takk for kommentar forresten, men jeg fant ikke den oppskriften du snakke om... link?

Behagens - hva?

25.okt.2010 kl.12:11

Ååå, spennende :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits