Delicioous Dior!

Jeg har prøvd en ny renseserie fra Dior i et par uker nå. Har brukt Clinique i mange år og har vegret meg for å bytte. Clinique reddet nemdlig huden min etter at den ble mishandlet av en rensemousse fra Loreal som var et nødkjøp. Slike nødkjøp har ikke skjedd på godt over 5 år, og kommer aldri til å skje igjen!
Jeg valgte å gå for en ny serie fra Dior som jeg fikk anbefalt på parfymeriet. Og jeg er sååå fornøyd! Rensen, Mousse Tendre Nettoyante, har god konsistens og skummer perfekt. I tillegg lukter den veldig godt. Den får meg til å tenke på Farmor, og en parfyme hun hadde stående på soverommet sitt. Sweet mems♥ Et av de viktigste kriteriene var vel likevel at den klarte å ta sminken, og det føler jeg absolutt at den gjør. Bruker selvfølgelig øyesminkefjerner i tillegg, men huden føles REN! Et annet stort pluss er at tuben er veldig lett å porsjonere fra. Du får en perfekt mengde rens!

Toneren, Lotion Tendre Tonifiante, føles like delikat som rensen. Også her stort pluss for relativt lite hull i flasken, sånn at man ikke sløser unødig mye. Parfymefri er den også!

Strål mot verden, og du skal se verden stråler tilbake!!

4 kommentarer

ewymarie

28.okt.2010 kl.08:45

Tusen takk for tipset. Den skal jeg se etter neste gang jeg er på Tax Free på flyplassen. Ha en flott dag.

wenche

28.okt.2010 kl.11:29

å dette kom som bestilt ! jeg er nemlig på jakt etter nettopp renseprodukuter men ikke bestemt meg for hvem jeg skal velge!

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.okt.2010 kl.20:26

wenche: Så bra! Vil absolutt si denne er verdt et forsøk:) La meg gjerne vite hva du synes!

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.okt.2010 kl.20:27

ewymarie: Var der jeg kjøpte det selv, faktisk:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits