Massasje... Vold eller velvære?

Det kan være begge deler! For en stund siden fortalte jeg om en digg massasje hos Charlotte på Drømmehagen Hudpleie, og i forrige uke fortalte jeg om Shape-massasje hos Ragna som jobber for Shape4life.

Hadde behandling nr 2 hos Ranga i dag. Det er ikke mye trivsel der i går'n for å si det sånn! Eller, Ragna er en veldig søt og koselig dame, hadde hun ikke vært det lurer jeg på om jeg skulle droppa hele "kuren". Ganske skremmende å tenke på at jeg mest sannsynlig har 6-8 behandlinger igjen... I dag lå jeg på magen, og det var korsryggen, rumpa og lårene som fikk gjennomgå. Jeg har enorme blåmerker på lårene nå og føler meg egentlig ganske støl. Mr.P syntes ikke det var spesielt fint... Og det synes jeg vel for så vidt ikke selv heller! Men har et håp om at jeg får sovet ekstra godt da! Det trengs, skal jo opp igjen kl 5... Og hvis dere lurer - det er når jeg skal tidlig opp det er vanskeligst å legge seg i rett tid!

I forbindelse med denne typen massasje er det anbefalt å trene. Helst med lav intensitet. Hahaha. En time BOSU og den siste DirtyDancing-timen. Pulsklokka viste 700 forbrente kalorier på DD. Har jeg spist kveldsmat med verdens beste samvittighet? Oooo jadda! Ble speilegg med ost og Heinz-bønner. Simpelt, men ååå så godt!

Skal muligens danse litt på et hårshow som skal være på Lade Arena i morgen ettermiddag også. Det er to dødsflinke mannlige frisører som kommer, og det blir catwalk og klippeshow og jeg vet ikke hva. Tror ikke jeg skal klippes, men litt styling blir det vel i allefall:) Har et lite håp om å få til en joggetur i morra, det er så lenge siden sist. Blir CorebarBasic igjen på torsdag, og nå trenger jeg å trene litt kondisjon samtidig som jeg kan ha litt fokus inn i meg selv og ikke ut på alle andre. Men gleeeder meg til torsdag! Er så GØY med Corebar!!!

 

Og her skal du få dagens treningsmotivasjon:
Denne mannen er 86 år. Etter knebøy kjørte vi både markløft, benkpress og kroppsheving. Hvor ser du deg selv når du er 86 år? Når folk i 50-årsalderen sier "jeg er for gammel til sånt" så hører jeg ikke etter.


LYKKE TIL MED TRENINGEN!

 

Én kommentar

Silje

26.okt.2010 kl.22:57

Er herlig med massasje...:D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits