GRÅ joggebukser... Venn eller fiende?

Elsket og hatet!

Jeg synes sånne bukser er perfekt inne - og litt mindre passende utenfor hjemmets fire vegger. For all del. Jeg har gått i butikken i mine når jeg har vært sliten og gitt litt blaffen i hvordan jeg ser ut, og jeg tror jeg har brukt de på jobb en gang det var klesvaskkrise også. (Pluss at jeg for noen år siden hadde to utslitte, utvaskede blå UMBRO-bukser som jeg hadde arva etter lillebror som jeg brukte hele tiden.)

Men er de venn eller fiende?

De er absolutt en venn! Grå joggebukser er for meg lik fri og avslapping (derfor blir det helt feil på jobb!). De grå joggebuksene er sofakos og fred i sjelen (vel, nesten...). Og er det ikke sånn at "alle" har en?

Kjøpte en ny i dag... En "uekte" som ikke er tjukk og varm, men som er tynn og lett og veldig behagelig! Det er vel egentlig en treningsbukse mer enn en "slæcke-buske", men herreguuud så deilig! De er fra MXDC (up and go pants), i tynt og mykt bomullsstoff. Gode i livet og smale nederst i bena. Kan brukes på yoga, pilates, fitnessfusion etc, men aller, aller helst skal de slappes av i! Tar jeg de med på hytta i helgen? Oh yes!Fine, sant? Finnes også i svart. Selges bl.a på ELIXIA Lade, prisen er 449,-

Hva er din mening om grå joggebukser? Og kan du med hånda på hjertet si at du aldri i hele ditt liv har vært i besittelse av en?

2 kommentarer

dina wathne

28.okt.2010 kl.21:30

Venn :-)

Silje

29.okt.2010 kl.23:10

Sv: Tusen takk ;)

Friend når man chiller inne, eller skal gå tur eller.no :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits