Hva sier du til et perfekt rekesmørbrød?

Er du en av de som spiser reker med loff, sitron og majones?

Det gjør jeg også! Men så har jeg lagt til noen ekstra greier som gjør at det smaker så veldig mye bedre!

 

Loffen er selvfølgelig på plass. 100% hvetemel, hva gir du meg... Fordelen med loff er selvfølgelig at den er så luftig og smakløs at den ikke stjeler noe av smaken!

Hvor ofte spiser jeg reker? Ikke så veldig ofte. Sjelden nok til at jeg tar meg den gleden å smøre litt godt smør på skiva før jeg gjør noe som helst annet. Gourmetmat har alltid et hint av enten smør, olje eller fløte, så ikke gidd å protester en gang. Et lass med reker, det er jo rimelig selvsagt! Skal det være rekesmørbrød er det reker det utvilsomt skal være mest av! Litt majones, lettmajones er helt OK (merker ikke så veldig stor forskjell på den og ekte, egentlig...), og sitron... Og der var vi i mål?

Nehehei, det er selvfølgelig ikke smør som er den fantastiske ingrediensen. Kjør på med litt hakket rødløk! Fikk dette tipset av en venninne tidligere i år, og nå er den like selvsagt som rekene selv. Det er kjempegodt!!! I tillegg har jeg begynt å adde Santa Maria Seafood&Fish krydder på kvern. Det inneholder bl.a rosepepper, fennikel, sitron og safran. Fresht!! En god hvitvin til er selvfølgelig ikke å forakte.Men nå skal reker få være reker... Sausen til lammelåret skal bare gjøres ferdig, og så har vi en fantastisk, dog litt sen(?), middag forran oss... Lammelår, rødvin, levende lys og en veldig fin kjæreste. Til å bli glad av ♥♥♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits