Ticket To Ride!

Jada, jeg vet at det snart er November og snowboardsesong, men det er ikke TTR World Snowboard Tour jeg snakker om nå...

Det er Ticket To Ride Europe, eller bare togspillet som jeg liker å kalle det. Kjøpte dette spillet en stormfull fredagskveld i fjor høst etter at jeg tilfeldigvis fant det på tilbud på City Lade. Hadde spilt originalversjonen sammen med noen venninner og likte konseptet veldig godt. Siden jeg kjøpte det tror jeg jeg har spilt det to ganger, en gang med Mr.P og en gang med søstra mi. Har spurt Mr.P maaange ganger om å spille, men han synes ikke det er så veldig morsomt med bare to spillere.

Men i helgen nå har vi spilt det hele tre ganger, og jeg har blitt lovet en gang til før vi reiser hjem:)

Det hele går ut på å bygge jernbane mellom byer i Europa (eller Norden, eller Amerika... Alt etter hvilken versjon du har). Du trekker rutekort som bestemmer hvor du skal bygge, og så må du betale inn kort i ulike farger for å få lov å sette vognene dine på brettet. Du får poeng for vognene du setter på brettet, og for de rutene du klarer å bygge. Likedan får du trekk hvis det er noen ruter du ikke klarer. Du kan også "haike" på noen andre sine strekk ved å bygge stasjoner. Noen ganger hender det jo at motspilleren rekker å bygge før deg på din veg!

Jeg har tapt alle tre gangene, og håper på en skikkelig revansje etterpå nå...Har du spilt det, og har du noen triks i ermet??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits