En god natts søvn og en fryktelig hangover!

I natt sov jeg helt fantastisk godt! Det var utrolig deilig å legge seg under den store dundyna relativt tidlig i går kveld. Våknet riktignok noen ganger i løpet av natta og trodde det var morgen, men gleden var stor da jeg kunne sove igjen (selv om jeg lett hadde stått opp da)! Var derfor ikke noe problem å komme seg ut av senga i dag tidlig. Kom meg ut av huset til planlagt tid, og var på jobb kl 8. Det skjer liksom aldri... Ikke fordi jeg ikke klarer (HALLO! Jeg starter kvart på 6 hver onsdag!), men fordi det som regel er et eller annet som holder meg på jobb på kvelden, og da drar jeg inn så sent som mulig, fordi det da som regel blir mer enn 8 timer uansett. Men i dag klarte jeg faktisk å stikke hjem litt over kl 16. En helt normal arbeidsdag, med andre ord. Man skulle kanskje tro at jeg kom meg hjem tidlig på onsdager, men de siste månedene har det vært noe som skjer på jobb på ettermiddagen hver eneste onsdag, så det har vært monsterdager!

Sånn ernæringsmessig må jeg si denne dagen har vært en katastrofe! En så på tryne helg har satt systemet litt ut av spill føles det som. Jeg har ikke helt visst hva jeg har hatt lyst på, men likevel vært i stand til å spise hva som helst. Omtrent som en hangover... I morgen skal jeg nok klare å få i meg en god porsjon frukt og grønt, og masse masse vann. Da håper jeg systemet etterhvert fungerer igjen.

Målet mitt nå er virkelig å ha flere 8-timersdager på jobb. Det er jo det jeg får betalt for. Jeg klarer ikke helt å se for meg at jeg skal klare å jobbe bare 37,5 timer i uka, men det går iallefall an å prøve og komme så nærme som mulig. Det er noe som ikke er som det skal når jeg har dårlig samvittighet ved å gå hjem kl 16 etter å ha jobbet 8 timer. Men, det er jo ingen andre enn meg som kan endre på det da. Jeg skal iallefall ikke være strengere med meg selv, for det er vel kanskje det jeg er nå og at jeg derfor jobber så mye, Men jeg skal begynne å gjøre litt andre ting. Være litt mer sammen med de søte venninnene mine for eksempel:) Eller gå på shopping...

Nok sutring! Jeg skal gjøre meg klar for natta, og så skal jeg jobbe 8 timer i morra. Sådetsåh!!

3 kommentarer

Silje

01.nov.2010 kl.22:57

Herlig når man sover godt..:D

Heidi

02.nov.2010 kl.12:36

Hei! super blogg! Lurer på en ting, og kanskje du kan hjelpe meg! Jeg er 177 cm og 76 kg, ønsker å gå ned i vekt. Trener ca 5 ganger i uken (2-3 ganger styrke og 3-4 ganger løping/spinning) Jeg har en hvileforbrenning på 1600 kalorier, men lurer på hvor mange kalorier jeg må spise iløpet av en dag for å gå ned i vekt og ikke miste muskelmasse?

Ny blogg: http://missmowmow.com

02.nov.2010 kl.18:57

Heidi: Så koselig at du synes det:) Det kan det godt være at jeg kan klare å hjelpe deg. Kan du ikke sende meg en litt mer detaljert beskrivelse av hva du spiser og hvordan du trener på mail? Og litt hvor mye du vil ned, hvorfor du vil osv... kristineloves.blogg.no@gmail.com

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits