Er det TIRSDAG?

Åjadda. Visst er det tirsdag. Jeg vet jo det, dette har jo vært en tirsdag som tirsdager flest! PT fra 10-12, ledermøte fra 12-14, litt PT-virksomhet + div 14-17, og gruppetime fra 17-18.

Men som jeg sa i går, så føltes det jo nesten som om jeg ikke hadde vært på jobb. Tenk å ha et liv etter jobb da! Det skal jeg jammen meg begynne med:) Ble jo en lang dag igjen i dag da, fordi jeg hadde booket inn en veiing med en kar etter gruppetimen. Siden vi hadde Fit for Skiing som tema på timen i dag ble det ikke så mye trening på oss som instruktører. Derfor hadde jeg bestemt meg for å trene litt etterpå. Så i dag fikk jeg endelig gått på GIRYA-timen til Torunn! Jeg angra meg litt for at jeg ikke valgte de planlagte 30 minuttene i moderat tempo på elipsen, men jeg er veldig glad for det nå! Det gikk fryktelig fort, vips så var timen over. Ja, jeg ble svett. Ja, jeg fikk opp pulsen. Ja, jeg ble sliten i musklene! Var nemlig mye folk på timen i dag, så jeg ofra meg og tok en tyngre kule enn det jeg hadde tenkt. Så da trente jeg 50% hardere enn jeg hadde planlagt... WOW! Trening med Girya, eller Kettlebells, stiller krav til kjernemuskulaturen så det holder, men i dag fikk jeg også jobba mye med stabilitet i skuldra. Det er noe jeg merker fort om jeg ikke gjør... Tror jeg kommer til å kjenne det mest i ryggen i morra, men det er jo godt på sitt vis det også!

Nå har jeg nettopp spist middagskveldsmat. I dag ble det kyllingfilet stekt sammen med litt løk, chili- og hvitløkspulver. Hadde i ekstra lett creme fraishe mot slutten. Så hadde Torunn bestilt en prøve på Mølleren express ByggRis til meg, som jeg overraskende nok mottok i posten i går. Jeg fikk en pose med smak av tomat og basilikum. Jeg stiller meg egentlig ganske skeptisk til sånne produkter, men i dag var det perfekt. Hiv hele posen i kokende vann og simsalabim så er den ferdig på 5 minutter. Skjærte opp en tomat og hadde litt fetaost ved siden av. Synes det smakte godt, men det er nok ikke et produkt jeg kommer til å kjøpe selv.

Ellers var det som sagt årets første gjennomføring av Fit for Skiing. Jeg og Torunn hadde teamteach, som vi skal ha alle tirsdagene i november. Utrolig artig å ha time sammen! Det var 10 spreke damer med på timen i dag, og jeg tror samtlige var godt fornøyd med både timen og egen innsats i dag. Dette er en time hvor du jobber utholdene styrke, eksplosivitet, masse balanse og kjernemuskulatur. Ganske høy intensitet, samtidig som man jobber litt i par. Gir et godt utgangspunkt uansett om du skal bortover eller nedover, på en eller to ski! Fikk som sagt ikke trent veldig mye selv, men jeg har vært med på timen på convention for et par år siden og jeg vet at det funker! Ikke lenge igjen til jeg skal på snø selv, bare 3 uker igjen til Trysil!


I morgen blir det ingen trening i det hele tatt! Skal gi blodplasma for første gang, og det er jeg ganske spent på. Dette er min form for veldedig arbeid! Fikk beskjed om å gjøre det samme som når jeg gir blod, og erfaringsmessig vet jeg at trening med høy intensitet er litt ugunstig for meg i forbindelse med det. Jada, jeg har seilt rett i steingulvet på Mercur kjøpesenter etter å ha gitt blod. Prøver å unngå lignende episoder i fremtiden, haha!

Nå er det bare en god varm dusj som gjenstår før jeg kryper inn under dyna. Klar for å hoppe opp av sengen kl 04:50 i morgen tidlig!

Én kommentar

Kine

02.nov.2010 kl.22:30

Vældi arti å bra time ;)

vart fokus på å ha det arti istede for å tenk træning å det e jo hele vitsen å trives å ha det gøy ;)

å vips hadd man forbrent masse kaloria.

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits