Jeans på jobb!

Som om dette er noe sensasjonelt...? For meg så skjer dette så og si aldri. Men jeg oppdaget at dagen i dag kun består i møter og kontor, pluss en gruppetime (FIT FOR SKIING kl 19:10!!!) som avsluttning. Derfor har jeg valgt å ha på meg jeans, og den hvite ELIXIA-genseren i bomull. Fancy shit! Neida... Men godt som en avveksling til svarte treningsbukser og svart PT-genser, hvor den eneste variasjonen er om du velger tights eller studiopants, og korte eller lange ermer på genseren. Jeg tar meg sjelden bryet med å skifte mellom slagene... Det føles nesten litt rart, akkurat som jeg ikke skal på jobb i det hele tatt!

Skal også på Shape-massasje nr 3 i dag. Har hørt rykter om at det er nå alt begynner å løsne, og man skal bli riktig så pløsete. Det synes jeg virker sykt ekkelt, og gruer meg veldig egentlig. Men det betyr vel også at det funker, og at resultatet blir til det bedre! Derfor har jeg også tenkt å ta en rolig tur på mølla etter gruppetimen. Må prøve å finne den pulsklokka mi da, den har vært savnet siden mandag og det eneste jeg vet er at den er her hjemme et sted.

Dagens oppfordring: prøv Fit for Skiing kl 19:10. Tren deg opp til skisesongen og reduser skadefaren og medfølgende pølsefingre betraktelig...Ha en fantastisk dag!

Love, Kristine♥

2 kommentarer

Kine

04.nov.2010 kl.12:07

rota bort pulsklokka ijenn??? du az

Ny blogg: http://missmowmow.com

04.nov.2010 kl.22:16

Kine: æ fant den tenk! mått bare tenk ka æ gjor når æ kom hjem på mandagen. gikk rett i dusjen, altså klokka lå på bade:) da fant æ den me en gang^^

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits