"...and our special sangria mix, which is a secret of course!"

I går kveld hadde jeg besøk av noen av mine ansatte. Vi ble ikke så mange, men jeg (og jeg håper jeg snakker for de andre og) hadde det i alle fall dødshyggelig hele kvelden! Klokka gikk *knips* så fort, plutselig var den over 03.00... Det skjer jo som kjent ikke spesielt ofte med meg:)

Tapas var tema for kvelden, og det ble mye god mat! Faktisk så mye god mat at det fortjener et eget innlegg... Og hva er vel mer naturlig til tapas enn en skikkelig sangria?

Når jeg og Mr.P var på Mallorca i fjor høst, var dette noe vi bestilte til maten flere ganger i løpet av ferien. Og Mr.P spurte alle kelnerne om hva de hadde i den. På et sånt turiststed handler det selvfølgelig om å kunne reklamere for den beste sangriaen, så det var mye hemmelighetskremmeri rundt dette. Jeg husker veldig godt et sted vi var å spiste tapas, og vi drakk en spesielt god sangria. Vi spurte selvsagt hva det var i den, hvorpå kelneren forteller litt, og runder av det hele med "...and our special sangria mix, which is a secret of course!"... Det hadde jo vært fint å vite hva denne spesielle mixen besto av, men det var der jeg lærte at Fanta Lemon var nøkkelen til suksess med sangria!

Her er min Special Sangria Mix (sånn cirka):
- +/- 0,5 dl spansk brandy, alt etter smak og hvor sterk du vil ha den
- ca 5 ss sukker
- saften fra 2 appelsiner og 1 sitron

Denne mixen holder til en flaske rødivn. Blander dette sammen, og tilsetter Fanta Lemon til slutt. Serverer det i en bolle med masse isbiter, og biter av frukt. I går brukte jeg bare appelsinskiver, men du kan bruke alt mulig... Eple, mango, fersken... Her er det fantasien og hva du liker best selv som bestemmer!


Meg og den veldig gode sangriaen, faktisk!

Skynd deg, du kan rekke å lage en runde sangria før rødvinen skal blandes ut i gløggen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits