Opp å hopp - ut å løp!

Nå har jeg sittet forran PC'en noen timer, og gjort morsomt kontorarbeid. Jeg er nesten ferdig, men jeg kjenner at resten får bli etterpå, eller så får det rett og slett vente til i morgen.

Nå er jeg lei av grå joggebukse og tøfler, nå skal jeg inn i treningstøy og løpesko! Jeg kan ikke huske sist jeg løp ute... Der har jeg vært utrolig slapp i det siste! Hadde en halvtime på mølla på torsdag, og da begynte jeg å kjenne det i beinhinna. Så da avsluttet jeg med å gå 10 minutter... Det gikk fint. Er det noe jeg ikke skal ha, så er det beinhinnebetennelse!

I natt begynte det å snø, og den ligger fortsatt på takene rundt her. Pent! Bakken derimot er full av brun søleslaps, det er ikke så pent... Men er det noe man ikke skal bry seg om, så er det været! Man skal ta hensyn til det, ja, men ikke la det sette en stopper med mindre det er fare for naturkatastrofer eller skader og død. Faren min pleide alltid å si til meg at det å løpe eller gå seg en skitur i dårlig vær er bra for selvtillitten. Det er noe jeg ofte tenker på. Og jeg tror absolutt at det er noe i det. Det er når det fyker rundt hjørnet og pisker mot ruta man skal kaste fra seg pleddet, reise seg fra sofaen og komme seg ut, kjenne at man lever litt!

Ikke at det fyker så voldsomt nå da, det er ikke nedbør en gang. Men ut, det skal jeg! Og så blir det lørdagsgrøt til middag sammen med Mr.P, og hele to kinofilmer i kveld sammen med Torunn. Vi skal se Sykt Lykkelig og Fritt VIlt 3. Og jeg skal nok spise litt smågodt også:)


Gleder meg og skal spise godis!


Gruer meg og skal ikke gjøre noe annet enn å være litt redd...


2 kommentarer

Kine

06.nov.2010 kl.17:52

kos dokker på kino :)

treningshjelp

06.nov.2010 kl.18:53

God trening! Og kos dere på kino :-)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits