Gårsdagens to løpeøkter!

En som var planlagt. Og en som ble mer eller mindre påtvunget...

Den første gikk i et rolig tempo, typ 70%, og jeg løp vel i ca 40 minutter. Utrolig godt å være ute i snøværet! Hadde det ikke vært for at jeg hadde litt dårlig tid hadde jeg nok løpt i værtfall 1 time! Stakk innom butikken på veien hjem for å handle litt mat og smågodt til kinoen.

Vel hjemme satte jeg på grøtkjelen, og fikk dusja og kledd på meg underveis i matlagingen. Hadde avtalt med Mr.P at vi skulle spise sammen før jeg stakk på kinoen. Han skulle komme fra skolen en time før filmen begynte, og jeg hadde avtalt med Torunn at hun skulle hente ut billettene og kjøpe popcorn så jeg ikke trengte å komme så lenge før filmen som starta 18:30. Trodde jeg - fordi det var det Torunn hadde sagt da vi bestilte billettene på torsdag.

Men da klokka var 17:45 ringte Torunn og lurte på hvor jeg var. Der sto jeg, klar for å måke på en stor porsjon risengrynsgrøt, og mottok informasjon om at filmen startet kl 18:00. Så da var det bare å sette kjelen i kaldvann for avkjøling (Mr.P skulle bare spise grøt for å holde meg med selskap uansett...), spise en skyr på rekordtid, få på seg støvletter og yttertøy og sette av gårde mot byen. Heldigvis er det kun nedoverbakker fra meg og ned til kinoen, så det gikk ganske fort. Jeg løp non-stop hele veien, og satte meg i kinosetet akkurat i det de slukket lyset og trailerne startet. Torunn: "Det er så typisk deg. Du rekker det alltid uansett!".

De to filmene vi så var helt OK, og verdt halv pris. Sykt Lykkelig var for meg en litt random film, men den var morsom mange steder og fin tidtrøyte en lørdagskveld.  Fritt Vilt 3 var den desidert dårligste av alle Fritt Vilt-filmene. Jeg tenkte at etter nr. 2 måtte de aldri finne på å lage nr. 3. Likevel hadde jeg litt tro på den fordi de skulle fortelle forhistorien. Skuffende. Ikke var jeg veldig redd heller, selv om jeg var glad for at vi så den i en liten kinosal:)

Det snødde tett i går kveld, og på vei hjem gikk jeg ganske sakte, og bare nøt stillheten, snøen og det spesielle lyset som oppstår over en lysforurenset by en mørk kveld i November. Jeg lot paraplyen ligge i veska, og lot små snøfnugg lure seg inn bak skjerfet... Det var en utrolig deilig tur! Gjorde et halvhjertet forsøk på å se en film etter jeg kom hjem, men fant fort ut at det beste bare var å finne senga!

Håper du også hadde en fin lørdagskveld:)

 

Én kommentar

Kine

07.nov.2010 kl.14:54

flaks at du rakk dt da ;)

det kjem sikkert fritt vilt 4 å, mordern leve jo.

Det e litt teit at dem kalle den fritt vilt 3, skulla hett begynnelsen

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits