Tilgi meg alle mine synder...

Denne uken har jeg virkelig ikke vært snill mot meg selv. Og kroppen min liker meg ikke så veldig godt akkurat nå. Jeg har vært altfor dårlig til å spise i det hele tatt, og av det jeg har spist er det heller ikke spesielt mye å rope høyt hurra for. Jeg vet også at jeg har drukket ekstremt lite vann, noe som harmonerer svært dårlig med å ha tappet godt over en halv liter blodplasma. Jeg er støl uten grunn, og jeg verker litt i muskler og ledd. Syk? Nei, det er ikke sånn det kjennes ut. Det bare kjennes ut som jeg er litt, hva skal jeg si, råtten?

Man kan jo spørre seg selv om hvorfor det blir sånn... Når man vet så alt for godt hva man skal gjøre...

Det har vært en litt spesiell uke, og uten at jeg skal si for mye har den vært ganske intens. I går og i dag har jeg følt meg lettere til sinns og mer lykkelig enn på lenge, men jeg har også mange forventninger og forhåpninger til tiden som kommer.

Det er vel bare å ta seg selv litt i nakken, og tenke litt ekstra på hva jeg skal gjøre for at jeg skal ha det bra inni denne stakkars, forsømte skrotten. Kroppen har en fantastisk evne til å si fra når noe ikke er som det skal. Jeg merker utrolig godt når jeg ikke har vært snill mot meg selv... Jeg lar bildet under inspirere meg som opptaktetn til en ny uke!Nå skal vi rusle hjem, spise litt, og stikke på ELIXIA og trene!!!

Én kommentar

Fatass To Fitness

07.nov.2010 kl.16:45

Elixia<3

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits