Ny uke, nye muligheter...?

Som jeg har gjentatt flere ganger, så var ikke sist uke noe særlig å være stolt av. Derfor sier jeg nå: Ny uke, nye muligheter! På den annen side... Dette er jo egentlig bare tull og tøys.

Du har nye muligheter, hele tiden! Man må absolutt ikke vente til mandag. Virkelig ikke! Det er veldig mange som begynner på nytt hver eneste mandag. Det er nok derfor treningssentre rundt om uten unntak har flest besøk på mandager!

Men hvis alt sklir ut på onsdag til lunsj... Hvorfor henter man seg ikke inn onsdag etter lunsj? Må man vente til mandag? Og hvis man mister treningsdag nr. 2 av 3 en uke, er hele treningsuka ødelagt da? Må man vente til mandag for å starte igjen?

Skal man la seg synke enda lenger ned, for å ha en enda lengre vei å klatre opp? Da blir det litt sånn, et museskritt frem, og to sjumilssteg tilbake.

Men, sånn helt seriøst, for meg er denne uka ny på flere måter enn bare mat og trening. Ny på en måte som den ikke kunne vært tidligere. Ser frem til tiden som kommer!Forhåpentligvis dukker det opp noe hyggelig sosialt et sted innimellom også. Shoppingen på lørdag vil inkludere litt julegavetenking, om ikke det blir litt handling også. Når 3 av de siste 4 helgene før Julaften er booket allerede, så gjelder det å for en gangs skyld være ute i litt god tid!

Har du laget deg en plan? Dersom du gjør det, er det mye lettere å hente seg inn igjen dersom noe ikke helt går som du på forhånd hadde tenkt. Man trenger ikke gråte over spilt melk.


En nydelig start på uka!

Måtte alt gå etter planen!

Én kommentar

Fatass to Fitness

08.nov.2010 kl.11:49

Du har så rett! Jeg sliter også med at jeg ikke kan starte på nytt andre dager enn mandag.

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits