Etter regn kommer sol!

Etter gårsdagens mer eller mindre sutrete innlegg er det nå på tide å endre litt fokus, løfte blikket og ta fatt på dagen som venter. Om det ikke er helt sol enda, så er iallefall skyene i ferd med å trekke til side:)

Det er en stk sliten kropp som ikke gleder seg veldig til å sykle til jobben akkurat nå som sitter i sofaen og faktisk aller helst skulle blitt sittende, men jeg får tenke positivt og være glad for at jeg triller mesteparten av veien til jobb!

Jeg var fullstendig klar over når jeg første gang takket ja til denne jobben at det ville komme noen slike dager innimellom. Det er bare det at de kommer så overraskende på, og ikke når jeg selv føler det ville vært naturlig. Når det er sagt, er det jo også dette som gjør det litt interessant og dynamisk. Man lærer ganske mye om seg selv etterhvert! Jeg vet også at den helgen som kommer nå vil være en sann gave:)

Siden jeg skal få en ansiktsbehandling litt senere i dag, så har jeg latt all sminken så nær som mascaraen være av. Og jeg tror jeg må kjøpe meg en ny ansiktskrem også gitt. Litt for kaldt for huden min til å prioritere fargetonen i en dagkrem framfor fukt akkurat nå. Bør vel klappe på litt kuldekrem før jeg drar ut døra også. Iser ganske bra i kinnene nedover bakkene her når man har litt fart...

Gjør noe for å ta litt ekstra vare på deg selv i dag! Det har du sikkert fortjent:)

Én kommentar

Silje

10.nov.2010 kl.13:05

Håper dagen bli bra...:D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits