Drømmer jeg? LUKSUS for huden din!Tror du at du er flink til å ta vare på huden din? Det er du sikkert. Jeg har vært relativt flink i ganske mange år nå, sikkert 8 år med hudpleieprodukter fra parfymeri. Men i løpet av disse 8 årene har jeg bare vært hos en proffesjonell hudpleier 2 ganger. Første gangen var for  sikkert 5 ½ år siden, og jeg hadde glemt hvor fantastisk det var. Andre gangen var i dag. Og dette var en magisk opplevelse.

Som sagt, kroppen min streiker for tida. Derfor var det rett og slett en drøm å koble av halvannen time hos Drømmehagen Hudpleie og Charlotte Severinsen. Behandlingen jeg fikk var en Decleor spesialbehandling med rens, peeling, massasje og ansiktsmaske.

Salongen finner du midt i Trondheim Sentrum, nærmere bestemt i Olav Tryggvasons gate 40, rett ved Ravnkloa. Venteværelset er felles med Naprapatklinikken, men selve rommet ligger i motsatt retning av ?naprapatgangen?. Du går inn i rommet og ned en trapp, og det er bare det koseligste du kan tenke deg. Lavt under taket, litt skråtak på den ene veggen. Herlig, dempet belysning, rent og pent og fint innredet.

Charlotte er en nydelig jente, og du blir tatt godt vare på fra første sekund. Makan til behagelig vesen skal du lete lenge etter! Hun jobber proffesjonelt, og du føler at det er vante hender som tar på deg. Hun er flink til hele tiden å fortelle hva som skjer, og hvordan det kommer til å oppleves. For eksempel: ?Nå vil du kjenne det blir litt kaldt på halsen?, eller ?denne lukter litt sterkere?. Derfor var det bare å slappe av og nyyyte behandlingen til det fulle.


Nydelige Charlotte Severinsen ønsker deg velkommen på Drømmehagen Hudpleie.
Kjempefint dekorert med engler. Gir fine assosiasjoner til drømmer:)

Behandlingen startet med en beroligende ryggmassasje. Det fikk meg til å slappe av, og slippe dagens (og de siste månedenes?) oppsamlede spenninger. Deretter la jeg meg over på ryggen, og fikk renset huden med produkter fra Decleor. Dette var en veldig behagelig opplevelse. Jeg følte meg ren i huden og klar for det som måtte komme:) Jeg fikk to peelinger, en med enzymer og en litt grovere med peelingkorn. Føler du ikke at huden din er ren etter dette, så kommer du aldri til å føle det! Charlotte fortalte hele tiden hva hun gjorde, og derfor kunne jeg bare ligge med øynene lukket og bare kose meg. Jeg er sånn som ofte kan titte litt rundt og være veldig nysgjerig på hva som foregår, nemlig. Etter dette fikk jeg ansiktsmassasje. Og når Charlotte sier Velkommen til en drømmende behandling, så var jeg i ferd med å drømme meg bort mange ganger! Det var rett og slett magisk:) Etter massasjen var det tid for ansiktsmaske. Først ble det lagt en vanlig maske som skal gi huden glød. Leppene og partiet rundt øynene fikk også pleie:) Over der igjen ble det lagt en tykk maske med litt forskjellige korn. Denne ble lagt oppå et gasbind, og den var tykk og ganske tung. Her kan dere jo se hvordan det så ut. Nesten som en mumie!

Maksen ble lagt i to ulike deler, så det var ikke noe problem å puste under "grøten".


Mens masken lå på, fikk jeg massasje på armene. Jeg får frysninger bare jeg tenker på det... Det var så godt! Den som masserer må vite hva han/hun driver med. Jeg vil si at Charlotte gjør det i aller høyeste grad! Etter at masken var fjernet (veldig digg med store, varme håndklær(?) som vasker vekk det overflødige), fikk jeg på en kuldekrem i ansiktet og øyekrem. Gøy å se seg selv i speilet etterpå, huden så ut som huden på en 7-åring:) Kjøpte meg en kornpeeling, da dette er et produkt jeg har forsømt i min egen hudpleie... Til og med Mr.P har sin egen ansiktspeeling! Fikk også med prøver på dag- og nattkrem som jeg skal prøve de neste dagene.

Om du ikke enda har tatt poenget, så er dette noe jeg virkelig anbefaler å investere i! Og nå skal du høre det beste av alt:

Frem til kl 00:00 kan du kjøpe denne behandlingen for kun kr 420. Eneste forskjellen er at du får HELKROPP massasje! Altså enda mer!! Gå HIT for å kjøpe. KOS DEG!!!3 kommentarer

Isa

11.nov.2010 kl.11:27

Har lyst til å gå til hudpleier selv jeg, uheldigvis er det ganske dyrt

charlotte severinsen

11.nov.2010 kl.20:00

neida, det må ikke være så alt fort dyrt.

gå inn på www.drommehagenhudpleie.no å se :)

og hva annet bruker du ikke 600-800kr på uten å helt vite hva dem går til, bruk dem på deg selv i stede :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.nov.2010 kl.20:38

Isa: Husk at man betaler mange penger til folk som kan fikse både PC'en din, bilen din eller oppvaskmaskinen din. Av og til må man bruke penger på å fikse seg selv også!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits