S T R E I K !

Kroppen min har nå gått ut i streik. Jeg tror den har prøvd å forhandle en stund, men nå er det tydelig at nok er nok! Jeg er støl i muskler jeg ikke har. Eller ikke støl. De er bare stramme og gjør vondt. Leddene tåler ingenting og jeg føler meg som en dritt. Derfor har jeg bedt Mr.P om å kjøpe med tran når han er på butikken. Det har jeg ikke drukket på sikkert 15 år, men av en eller annen syk(!) grunn så tror jeg at det hjelper akkurat nå. Jeg har sagt det mange ganger, og jeg sier det igjen, at nå må jeg skjerpe meg. Jeg må klare å være så egoistisk at jeg setter meg selv først en liten stund og er snill mot meg selv før jeg er snill mot alle andre. Men det er jo så vanskelig:)

Det som er så kjipt er at kroppen sikkert er verdens dårligste streikebryter. Hvis du tvinger den til streikebryteri, så stiller den bare enda høyere krav  etterpå. Derfor ble det dårlig med styrketrening i dag. Måtte nesten sette meg ned bare av å gå opp trappa på jobb på grunn av melkesyre overalt. Fikk litt aktivitet når jeg var deltaker på en audition til ei jente som har søkt som instruktør hos oss. Skikkelig motiverende for henne sikkert med en deltaker som kunne gjøre så og si ingenting. *sutresutresutre*

Der har du meg. Kledd i rosa for anledningen...

Etter jobb dro jeg rett til byen og på Drømmehagen Hudpleie. Det gjorde dagen straks ganske mye bedre! Eget innlegg kommer om behandlingen jeg tok. Det var rett og slett fantastisk! Nå sitter jeg i sofaen og venter på et par sjokolademuffins som skal kjøle seg litt ned. Av den sunne sorten, og hvis de ble vellykket skal jeg dele oppskriften med dere:)

Håper du har følt deg litt bedre! :)

3 kommentarer

Kine

10.nov.2010 kl.22:03

kjære dæ, prøv å ta litt vare på dæ sjøl fremover :)

kos dæ me muffinsan dem har du fortjent.

Frøken Johnsen

11.nov.2010 kl.13:44

æ å vil ha muffins for æ e syyyyyyyyk, å de klær mæ itj...

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.nov.2010 kl.21:44

Frøken Johnsen: du, de e æ helt enig i! kan ikke dæm søte jentan dine bak dæ litt muffins da??

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits