I'm SO tired!

Æææ! Jeg vil bare være uthvilt og våken og sprudlende og full av energi! Det er alt annet enn det jeg er akkurat nå. Eller, jeg er vel våken da, siden jeg sitter her og taster. Men jeg skulle helst bare sovet og sovet! Våknet i grunnen akkurat fra en liten ettermiddagshvil på sofaen. Som kanskje ikke var det som kvalifiserer som liten...

Sånn egentlig, så har jeg hatt en fin dag! Grunnen til det er fine kollegaer og koselige medlemmer. Jeg skulle bare ønske at jeg klarte å gi litt mer...

Men nå er det så og si helg! En lang dag på jobb i morgen (hørt det før?), på grunn av en PT-time kl 07:15, og en gruppetime (Total Step & Styrke) kl 17:00. Jeg skal ha ukens shape-massasje kl 14:00, og så tror jeg jammen jeg skal lure meg til litt solarium etter den tidlige PT-timen. Litt sterkt sollys tror jeg nok kan gjøre underverker akkurat nå! Det blir fantastisk!

Jeg og Torunn skal bestille hotell i morgen! For en stund siden kjøpte vi flybilletter til Portugal. Det var jo et prosjekt i seg selv... Du kan lese om det her:) Har du et hotell i Albufeira som du anbefaler, så setter jeg pris på det! Det blir godt å komme litt vekk, men jeg må innrømme at å reise vekk 3/4 helger før jul virker mer slitsomt enn forlokkende i skrivende sekund. Ellers skal vi feire søstra til Mr.P på lørdag. Blir vel en lunsj i byen og middag hos svigers på kvelden. Det blir digg!

Og så, det som kanskje er det mest spennende, er at jeg nå virkelig planlegger å gjøre en realitet ut av drømmen om en egen bil. Jeg har virkelig ikke peiling på hva jeg bør kjøpe, så jeg har engasjert en kompis i letingen for å hjelpe meg. Det viktigste er at bilen har plass til meg, en person til, to snowboard og bittelitt baggasje. Og at den kan takle å kjøre på litt snø.Har du noe bra å anbefale?


Én kommentar

Kine

11.nov.2010 kl.22:08

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=571780

(den e rosa, men vises itj helt her da på bilde men i sola skjer du det)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits