What's IN your BODY?

På ELIXIA Lade har vi et nyttig verktøy for å teste kroppssammensettingen på folk. Dette verktøyet heter InBody 720. Denne scanner kroppen ved å sende strøm gjennom begge bena og armene, og kalkulerer fett, proteiner, væske og mineraler i kroppen din. Du får ut fordelingen av dette i armer, bein og truncus (overkropp). Veldig gøy å se hvordan treningen påvirker kroppen! En slik test koster 450,- kroner, og kan bestilles her!


(Dette skjemaet er et eksempelskjema.)

Maskinen er levert av Bodyanalyse Norge.

I dag hadde vi besøk av Kristian Holtberget fra Bodyanalyse, som hadde et lite oppfriskingskurs for oss. Han har også skrevet en Masteroppgave om ulike testmetoder for kroppssammensetting, og om hvorvidt man kan stole på disse. Er du litt nerd, kan du lese oppgaven hans her!

Som en del av kurset fikk vi alle tatt en test. Er en grunn til at jeg ikke har testet meg siden mai, for å si det sånn... Ikke at det er så ille, jeg ligger høyt på muskler og relativt lavt på fett, men jeg lå lavere på muskler, og høyere på fett, enn jeg gjorde i mai. Det er jo ikke den progresjonen man ønsker seg! Men det var faktisk ikke så ille som jeg fryktet, så da er det vel bare å ta resultatet til etterretning, og gjøre det som skal til for å komme seg på rett spor igjen. Første post på programmet er derfor litt søvn! Men før jeg sovner skal jeg se litt i det nye Costume-bladet som kom i posten i dag! Alltid stas!!

Én kommentar

Kjersti

12.nov.2010 kl.23:32

Costume<3

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits