Heeelg!!! Og en liten konkurranse:)

And I ♥ it! Det var en lang, men bra dag på jobb. Fikk litt tid til meg selv også:) Etter den første PT-timen, som var ferdig kl 07:45, flatet jeg ut i solariet 20 minutters tid. Det var fantastisk!!! Helt utrolig at jeg ikke får til det oftere. Fikk litt farge også, så nå ser jeg nesten normal ut:) Fikk også runde 4 med shape-massasje innimellom jobbingen. Den gikk fra skuldrene og ned til knærne på hele baksiden. "Dette er ikke helgen du bruker en topp med åpen rygg!", sa Ragna. Nei. Det er ikke det! Om 2 behandlinger skal det være mulig å se endringer på omkretsen på lår, hofte, midje... Det blir spennende!

Avsluttet dagen med Total Step & Styrke! Var bra med folk og det var noen deltakere som virkelig fikk tatt seg helt ut i dag. God stemning og en flott start på helgen. Gleder meg til å ha denne timen hver fredag til våren!

I kveld nå så har jeg og Torunn sittet og sett på hoteller i Portugal. EM Terrengløp går i Albufeira, men nå heller vi mot å bo i Faro, som er et litt større sted. Er jo ikke akkurat badesesong når vi kommer dit... Fant et sentrumshotell i Faro som hadde fått mange gode anbefalinger, og har treningsrom. Relativt dyrt (fortsatt billig, sånn egentlig!), men i sydenland i desember tror jeg uansett det er best å bo litt sentralt! Når man ser på hotellprisene ser det ut som det aldri er sjans for at det blir fult til når vi skal dit... Har ikke bestilt enda, men håper at vi får gjort det i løpet av helgen.

Og så har jeg viet noen minutter av mitt liv til en konkurranse:

SUNSILK MINERALS - Trykk på bildet for å stemme på meg, eller laste opp ditt eget bidrag:)Én kommentar

Kine

12.nov.2010 kl.23:43

Æ skjer frem te at du ska ha den timen vær fredag :)

å har stemt på dæ :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits