Ferdig trent:)

Fikk lov å være med guttene på trening i dag også! Det er så sinnssykt stor forskjell på å dra på ELIXIA for å trene, enn å trene før/etter jobb uten å være hjemom først.

Hadde en lang og rolig oppvarming på elipsen, og så tøyde jeg godt på setemuskulaturen før jeg fortsatte med litt lett styrketrening. Kjørte dips, som nok er en av mine favorittøvelser! Kjørte litt stabiliseringstrening med BOSU (video kommer senere i dag!), medisinballtrampoline, bicepscurl med ez-stang, skulderpress med manualer, enarms framoverlent sidehev med manualer og rolldown på mage i pausene. Veldig fin start på dagen! Får jeg kjøpt meg bil så er det nok litt flere lørdager som kommer til å starte på denne måten:)

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og gjøre meg klar for en liten tur til byen. Jeg og Mr.P skal møte søstra hans som har bursdag i dag. Vi skal spise lunsj, og det trengs kjenner jeg! Har fått i meg litt cottagecheese for å døyve sulten så lenge. Skal nok ikke spise den største lunsjretten, for i kveld blir det nemlig forsmak på jula: Ribbe-middag hjemme hos svigermor!

Christine, og Anniken som også har bursdag i dag, får en spesiell hilsen!Da ønsker jeg dere alle en fin-fin lørdags formiddag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits