Vasker du sminkekostene dine?

Nå som det er senhøst/vinter og den store partysesongen er i gang, merker iallefall jeg at jeg bruker mer sminke enn det jeg gjør ellers. For best mulig resultat er det viktig å holde både sminke og sminkeverktøy rent for bakterier og gamle sminkerester!

Er du av de som bruker de små applikatorene og kostene som følger med øyenskyggen og pudderet? Min største anbefaling er å gå til innkjøp av (jeg vil faktisk kalle det å investere i!) noen skikkelige sminkekoster med ekte hår! Da er det veldig mye lettere å legge en jevn og fin makeup.

På små koster av ekte hår bruker jeg et løsemiddel som heter heptan. Dette dreper alt av bakterier, noe som er spesielt viktig på koster som skal brukes rundt øynene! Tøm litt heptan i korken, og dypp kosten nedi. Tørk av på papir etterpå. Unngå å tømme heptan i vasken, tørk heller korken med et papir som du kaster.

De større kostene vasker jeg som jeg vasker mitt eget hår. Tar litt shampoo i håndflaten og stryker kosten litt fram og tilbake. Skyller godt, og bruker balsam etterpå. En hårkur kan gjøre underverker! Husk at du ikke må bruke balsam før du har på kur, da. Når du tørker de er det viktig at du legger de flatt, sånn at limet, som gjerne smelter litt under vask, renner ned i skaftet!

Applikatorer og mascarakoster vasker jeg med zalo.

Svamper kan du faktisk putte i oppvaskmaskinen!Perfekt syssel på en søndag! Lykke til med legging av en ren og plettfri makeup:)

3 kommentarer

smooch

14.nov.2010 kl.15:26

Jeg visste ikke at man kunne legge svamper i oppvasksmaskingen, det var en lur ide! Nå bruker jeg mac brush cleaner men når den er slutt vurderer jeg å kjøpe baby shampoo, blir jo mye billigere i lengden :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

14.nov.2010 kl.15:33

smooch: Blir innmari mye fett i de vet du, en runde i oppvaskmaskinen fjerner det lett som bare det:)

devilicious

14.nov.2010 kl.16:00

bruker en mild såpe eller sjampo og balsam

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits