En vegetarisk fornøyelse!

Mitt 2-dagers vegetarianerprosjekt går foreløpig over all forventning. Drakk en stooor smoothie (eller, jeg måtte faktisk spise den med skje) av frosne jordbær, banan, eplejuice og mandler til lunsj, og har spedd på med noen epler, dadler og usaltede peanøtter utover dagen. Og jeg klarte å lage en god middag! Nå kan det jo diskuteres hva som er vegetarmat og ikke, men jeg bestemte meg for at alt fra dyr (kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg...) skulle utelukkes.

Middagen i dag ble fylt squash med kikertboller!
~Kikerter fra GoGreen
~Hvitløk
~Spisskummen
~Paprikapulver
~Koriander (tørket)
~Pepper
~Litt vann

Kjørte alt sammen med stavmikser, laget små flate kaker som jeg vendte i mandelmel og stekte i litt olje. Jeg har aldri laget noe med kikerter før, så de satt ikke så veldig godt sammen. Neste gang skal jeg prøve med et egg:)

Delte en squash i fire (på langs og tvers), og skrapte ut innmaten. Freste løk og champinjong i litt olivenolje i en kjele, og tilsatte hakket tomat og innmaten av squashen. Krydret med litt pepper. Fylte tomatfyllet i squashene og strødde sesamfrø på toppen (jeg skulle ønske det var ost!!), før jeg satte de inn i varm ovn og lot de stå... en stund!


Jeg ble iallefall god og mett! Godt var det også. Kikerter skal jeg nok bruke litt oftere:)

Jeg har ikke hatt noe særlig melkesyre i muskulaturen i hele dag faktisk! Om det er maten eller psyken som har skylden for dette driter jeg faktisk litt i. Placeboeffekten bruker jeg for alt den er verdt!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits