***gavedryss***

Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg en PT-kunde som er 86 år gammel. I lang tid nå så har han gått rundt og spurt om bursdagen min. Siden han trener på faste dager, så vil han ikke være her på bursdagen min (som by the way er på fredag). Det vil jo for så vidt ikke jeg heller. Så i går, da jeg kom på jobb, hadde han satt igjen en gave til meg i resepsjonen.


Rosa og lyserosa roser, en eske med Kong Haakon konfekt og et bursdagskort. Han er bare verdens søteste!

Det lå også en liten presang på pulten min...BodyShop sin julelypsyl! Søte Jessica hadde kjøpt den til meg og fått den pakket inn:) I dag er det også akkurat en måned igjen til julaften, så jeg skal nok rekke å få myke lepper til jul!

Dere som kjenner meg godt, vet at det ikke er så mye som skal til for å gjøre meg glad. Den siste uka har jeg også fått usedvanlig mange fine komplimenter og gode tilbakemeldinger, og det gjør meg rett og slett veldig, veldig glad.

Det gir meg tro på at jeg faktisk kommer til å klare og hente meg inn igjen. Dessuten har jeg bestemt meg. Det finnes ikke noe alternativ. Jobben er en stor del av livet, og jeg er heldig som har en jobb som jeg trives utrolig godt i. Jeg føler meg heldig. Men jobben er likevel ikke alt. Det er så mye mer, så mye jeg i lang tid har latt vær å engasjere meg i fordi jeg rett og slett har vært litt sliten. Jeg har omtrent bare orket å gå på jobb, og siden det er det eneste jeg har orket så har jeg heller jobbet litt mer enn å gjøre andre ting. Ond sirkel? Ja. Hardt å innse? Ja.

I morgen setter jeg kursen mot Trysil, for å jobbe som TD under Sweet Rumble. Det blir en stor utfordring, men med det teamet som er rundt denne konkurransen tror jeg det skal gå bra! Jeg gleder meg iallefall veldig:)

Men først er det en normal arbeidsdag, og koselig bursdagsfeiring av Kjersti! Gode ting!!

Ønsker deg også en fin novemberdag! Bare en måned igjen til jul♥♥♥

Én kommentar

Idunn

24.nov.2010 kl.13:35

Herre for en søt kunde du har <3 Herlig å få oppleve sånt. Du er så positiv, Kristin- det kommer til å ta deg langt i livet.

Ha en fin dag! Klem

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits