Styrketrening - JIPPI!

Onsdag er i utgangspunktet en perfekt dag for styrketrening rett etter jobb. Fordi jeg starter tidlig, og dermed er ferdig kl 14. Utfordringen er at når jeg står opp så tidlig som kl 17, og jeg sjelden har fått sovet sælig mer enn 5-6 timer natten før (det skjer hver uke), så har jeg ikke akkurat et flommende overskudd når klokka blir 14! Men i dag fikk det bare briste eller bære. De neste 4 dagene frykter jeg at det blir dårlig med trening... Jeg vet ikke en gang om jeg skal bry meg om å ta med treningstøy til Trysil. Jeg håper å få kjørt litt snowboard selv på dagtid siden konkurransen avholdes på kveldstid, og siden dette blir de første turene i år så kan det hende det er mer enn nok:)

Så, det ble en styrkeøkt! Ikke det helt store overskuddet, men jeg fikk i allefall gjennomført planen min. Det bekrefter nok en gang hvor viktig det er å ha en plan! Spesielt de dagene motivasjonen og energien ikke er helt på topp... Jeg kjørte ett sett bulgarsk utfall bare for å hilse på musklene i beina. Er faktisk antydning til støl i setemuskulaturen etter Step i går kveld... Jeg har lyst til å trene litt mer styrke, for hvis jeg får det til litt mer regelmessig så er det så mye diggere!

Føler jeg kom meg greit gjennom overkroppen. Det var der jeg hadde en plan... Trekk ned/bak/opp, og press opp/frem/ned. Jeg kjørte supersett, 10 repetisjoner, 3 sett.

Nedtrekk + Skulderpress
Sittende roing med bredt grep + Liggende brystpress med manualer
Opptrekk til hake + Dips (som er min absolutte favorittøvelse i hele verden!)

På denne måten fikk jeg jobbet meg gjennom mesteparten av overkroppen. Ikke tok det spesielt lang tid heller. Tenkte å avslutte med litt mage, men total mangel på motivasjon resulterte i ca 15 sekunder planke på fitball.

Dro hjemover i skumringstimen... Det er så fint! Selv om jeg synes adventstiden er en veldig fin tid (mørkt ute, lyst inne), så gleder jeg meg også veldig til sola snur igjen og man kan legge merke til at dagene blir lenger... Det er heldigvis ikke lenge til. 4 uker vel?

Til middag ble det kokt torsk med smørdampet blomkål&brokkoli. Helt greit å spare litt på kaloriinntaket, siden jeg skal i kakeselskap! SELVFØLGELIG skal jeg spise litt kake:) Selv om det ikke gjør så godt, så smaker det jo som oftest veldig godt. Men mest av alt gleder jeg meg til koselig selskap med mange fine jenter!


Herlige bursdagsjenta!


2 kommentarer

Kjersti

24.nov.2010 kl.23:47

Haha! Bæste bilde ever:D

Kristine

25.nov.2010 kl.11:53

Kl 17 er selvfølgelig kl 05. Ikke så lett å holde styr på, det er jo mørkt ute uansett!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits