Trysil IT IS!

Endelig framme! Sweet Protection har fiksa meg en sweet 4-mannsleilighet, og den ligger omtrent i bunnen av hoppet. Det ser forresten helt perfekt ut, jeg skulle virkelig ønske jeg var så gal at jeg turte sette utfor der selv... Men det blir nok ikke denne helgen:)

Turen hit gikk veldig bra. Jeg fikk lest litt, sett en film, og sovet litt... Og sett litt ut av vinduet! Kulde kombinert med skyfri himmel er vakkert! Jeg elsker Norge!

I morgen har jeg ledig tid fram til kl 14, så jeg satser på å få kjørt noen timer selv før moroa starter:) Jeg har bare vært her en gang før, så jeg er ikke så veldig kjent akkurat. Men det er jo første dagen på snø denne sesongen så jeg skal nok få kosa meg uansett!

Prøvde å laste opp noen bilder, men det gikk ikke i dag gitt. Men du kan ta en titt på bildene som ligger på Snowboardforbundets hjemmeside HER! Eller se på hjemmesidene til eventen HER

Jeg skal iallefall få tatt litt bilder, om ikke annet får dere se på søndag!

Her er det nå bare TV-kos i sofaen med en dyne tullet rundt meg. I natt skal det mye til for at jeg ikke får sovet ut! Skal springe ned og kjøpe frokost så snart butikken åpner i morgen. Egg og bacon - lett!

 

Én kommentar

charlotte severinsen

25.nov.2010 kl.21:43

Kos dæ masse, det fortjene du! :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits