Og det ble en fin bursdag!

Om enn litt kald til tider. Kjørte noen turer i bakken tidlig på dagen. Det var så som så, sinnssykt kaldt og ganske hardt, men det var utrolig gøy å ha brettet på bena igjen! Derfor skal jeg ut en tur etterpå også:)

Ellers gikk kvalifiseringen veldig bra, det var en del fall, men ingen alvorlige. Noen som kanskje burde klart å kvalifisere seg til i dag som ikke gjorde det, men det er jo akkurat det som gjør det litt spennende! Det var utrolig godt å komme inn i leiligheten og stille seg barbeint på badegulvet. Det blåste ganske friskt oppe i dommertårnet. Satser på litt økt comfort i dag, haha!

Etter kvalifiseringen var det middag nede på hotellet. En matbong kan være så mangt, men at det var til buffet med tilhørende kakebord var selvfølgelig perfekt i går! Spiste sammen med dommercrewet, og det var kjempekoselig! Etterpå dro vi til Stig (dommer) som bor her i Trysil. (Kick Ass, jeg ler meg ihjel, utrolig morsom!)  Sofa, peis, pledd, snacks og en utrolig morsom film, Kick Ass. Den var helt utrolig morsom, ler meg ihjæl!


Jeg og hoveddommer Kalle klare for å gyve løs på buffeten!

Fikk meg en god natts søvn i natt, og har nettopp spist frokost. Ikke like voldsom som i går!! Har svart på absolutt alle bursdagshilsner på facebook denne gangen! Og jeg sier det her også, tusen takk for alle hilsener både på telefon, sms og facebook. Det varmer!!

Nå skal jeg forte meg å kle på meg, så jeg rekker noen turer i bakken før vi kjører i gang med semifinaler og etterhvert også finalerunder! I kveld blir det fest:) Skal få med meg litt av den også, selv om bussen min går kl 07:45 i morgen tidlig. *gulp*

Ha en herlig lørdag!!! Vinterklemmer fra fantastiske Trysil:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits