På farten...

I dag tidlig pakket jeg ut av bagen fra helgen. Boardbagen ligger fortsatt urørt. BAH! Våknet ca 100 ganger i natt, hvorfor vet jeg ikke helt. Hadde egentlig tenkt å stå opp tidlig, men det var bare og glemme. Gjorde et forsøk på å sove med pysjbukse og sokker for å ikke fryse, men etter å ha vridd meg rundt i en time uten å være i nærheten av drømmeland måtte de vekk! Hvis jeg har på klær så forstår ikke hjernen og kroppen min at den har lagt seg, tror jeg... Hadde forresten tidenes sovesveis i dag tidlig. Resultat av alle vridningene tenker jeg. Jeg lover - ingen frisør i verden hadde klart å style det like crazy. Du kunne satt meg rett på en catwalk. Jeg kødder ikke!

Så ble det en lang dag på jobb. Det er bare min egen skyld, fordi jeg selv har sagt at jeg kunne være vikar på Step tirsdag kveld ut semestret. Hvorfor? Fordi jeg savner å ha oransje timer. Det er så gøy å leke litt med trinn og koreografi! (Jessica - hvis du leser dette, rydd plass til meg på timeplanen Høst2011 er du snill:)

Nå sitter jeg, som vanlig, og bare venter på at det skal bli grusomt sent. Standard tirsdagskveld. I dag må jeg i tillegg pakke til Oslo. Reising hver uke frem til jul nå. Først Oslo, så Portugal, og så Geilo. Ikke så mye som trengs for et par dager i Oslo egentlig, men siden jeg skal på jobb før jeg reiser og i tillegg tenkte å trene litt i Oslo så blir det da fort litt ekstra. (Jeg må trene litt tungt på bein igjen nå. Vondt i kneet igjen. Fysjameg...) Men, kan ikke ta med mer enn at jeg får det med meg på sykkelen i natt. For nå på vinteren så er kl 05.30 NATT. Åpner senteret i morgen vet dere...

Egentlig kunne jeg valgt å ta Oslo-turen som en dagstur på torsdag, men når jeg først reiser til Oslo prøver jeg å utnytte muligheten jeg har til å treffe gamle venninner som bor der. Denne gangen skal jeg på overnattingsbesøk hos verdens beste Silje! Vi jobbet sammen på Mc'ern back in the days (for en tiiid!), og trente sammen som noen helter på ELIXIA Teglgården. Beste treningskompisen jeg har hatt ever! And I miss you so much♥ Gleder meg helt sykt masse, faktisk!!

OK da. Jeg skal ta kvelden. Bare tørke håret først. Og kanskje spise litt. Og pakke. Jadda... God natt:)

 

Én kommentar

Kine

30.nov.2010 kl.23:24

Go tur te oslo.

JAAA, te mer Step me dæ :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits