Hallo!!! Unge dame!!!

Sa hun der vaktdama på Gardermoen da jeg i går helt uskyldig snek meg under sperringene forran sikkerhetskontrollen for å slippe og gå heeele veien rundt. Og neeei det var ikke kø. Jeg sneik ikke forran en kjeft. Jeg forstår at det er en grunn til at de står der. Og jeg forstår at det der ikke særlig gunstig hvis alle skulle gjort det. Så jeg skal ikke unnskylde meg.

Men hvor gammel trodde hun egentlig at jeg var? I hvertfall ikke 27, etter måten hun snakket til meg på å dømme. Det er morsomt det der, hva sneakers, baggy jeans, hettejakke og strikkalue kan gjøre med en jente på under 1.60. Du bare blir en liten kid. Seriøst!

I går var jeg på samling i Oslo, sammen med alle i samme funksjon som meg i ELIXIA. I lunsjen var vi på Peppe's kvalitetspizza (som Atle så fint kaller det...), og der ble jeg sittende sammen med min gravide kollega fra Trondheim og et par damer til. Så ble det jo litt snakk om barn selvfølgelig, og hun ene ser på meg og sier "du har vel ikke barn" med litt selvfølgelighet i stemmen. Og da må jo jeg le litt, for det er de på min alder som har både to og tre unger... Så spurte hun jo hvor gammel jeg er da, og jeg fikk stille et av yndlingsspørsmålene mine: "Hvor gammel tror du jeg er?". Svaret jeg fikk? "Jeg vet ikke. Du kunne jo vært 17". Hahaha! Husker dere jeg ble spurt om leg da jeg skulle kjøpe øl sist helg?

For et par måneder siden var jeg i en bursdag hos en kollega, og jeg er tilfeldigvis sjefen hans. Typen til illesøstra hans og noen venner på rundt 20 hadde lagd et lite veddemål om alderen min, og så var det en stakkar som ble sendt for å spørre om fasiten. Jeg stilte selvfølgelig yndlingsspørsmålet mitt da også, og fikk et svar jeg aldri før hadde hørt. "Siden du er sjefen hans, så tror jeg at du må være minst 32. Han der tipper 35!". Da de fikk vite hvor gammel jeg faktisk var, så fikk jeg så mange unnskyldninger og beklagelser at jeg nesten ble flau på deres vegne. Men, søte da:)

Hvis du adder disse, så kunne jeg vært min egen mor!Man er vel ikke eldre enn man føler seg. Jeg føler meg nok nærmere 17 enn 35, det er i alle fall sikkert!

 

Have a nice evening, ladies and gentlemen^^

2 kommentarer

Levepositivt

03.des.2010 kl.19:49

Hehe jeg bruker å svare tilbake med en teit stemme om noen behandler meg slik...eller jeg spør .. heey har du en dårlig dag? eller er det vanlig med slik komunikasjon som du viser nå? Det er jo greit å se ungre ut altså, men man kan da snakke til folk på en orntlig måte uansett...

Jeg har alltid sett yngre ut en jeg egentlig er.. Nå har jeg vært 5 dager på besøk i min barndoms bygd, og der var det en dame som var sikker på at jeg hadde tatt ansiktsløft fordi så ung kunne ikke en 42 åring se ut.. :))) Jeg tok det som et mega kompliment:)))) Hun sa det hyggelig...

Kjersti

04.des.2010 kl.17:04

Hahahahaah!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits