Rosamandag:)

Jeg er så fornøyd med denne mandagen assa! Hihi! Sist mandag var littegranne blå da natt til søndag forble søvnløs - denne mandagen er rooosa! Jeg kom meg opp så tidlig som jeg hadde tenkt, og var på jobb 20 minutter etter at jeg hadde tenkt. Og da tenker du kanskje "at det var da veldig sent", men det var da likevel 1 time og 40 minutter før jeg var nødt til å være der!

Og heldigvis, for da fikk jeg med meg to veldig hyggelige ting! Først kom en av mine tidligere PT-kunder innom for å ta en InBody-test. Og det var en gledens dag må dere vite! Nå var riktignok den forrige testen 2 år gammel, men det hadde ikke skjedd de helt store endringene hverken på vekt eller noe som helst før han begynte å trene med meg. Ned 25 kg, ALT var fett! Beholdt alt av muskelmasse, magefettet var kommet på normal, og anbefalt vektreduksjon er pr i dag 200 gram ned i fett. Det kan man klare på en halv uke. Så, fra å være i risikogruppen, er han nå en ganske så bra sammensatt kar. Moro! I tillegg var det to søte medlemmer innom med julegave til meg. Den skal ikke åpnes før på julaften, men jeg vet at det er en eske konfekt fordi det var ganske lett å se gjennom papiret! Og det er jo fint:)

I tillegg så klarte jeg å komme meg hjem fra jobb etter å ha vært der bare bittelitt mer enn 8 timer. Stadige forbedringer! Jeg skal tilbake igjen senere for å ha Total Step & Styrke, og lur som jeg er har jeg invitert med min mor! De er jo nesten naboer med det andre senteret og trener oftest der, så når hun skal på Lade kjører hun bil, og kan hente meg på veien! Det er jammen luksus!! Lite stas å sykle hjem i desembermørket når klokka nærmer seg 21 og du er litt sliten etter å ha gitt alt du har av energi...

Så nå har jeg nyta ettermiddagen hjemme! Lagd middag har jeg gjort også - salmalaks med grønnkål (yepp, Far har fortsatt stor påvirkningskraft på meg!), sukkererter og fetaost. Enkelt? Ja. Digg? Ja! Har også fått jobba litt med Geilo neste helg, nå må jeg bare finne ut hvordan og når jeg skal reise... En ting er sikkret og det er at det ååårner seg!

Og enda har jeg en time igjen før jeg blir henta... Så da skal jeg pusle litt! Det sto jo en bursdagsgave og venta på meg da jeg kom hjem fra Trysil, og det tok meg kanskje 1/1000 sekund å skjønne at det var et puslespill! Det er rekreasjon for sjelen, men ganske farlig fordi tiden plutselig går veldig fort... Bildet er av Manhattan NY og Brooklyn Bridge. I sepia, bare for å være litt ekstra vanskelig. Har puslet Golden Gate før, men den var iallefall i farger! 1000 brikker er perfekt, men jeg har veldig lyst til å prøve meg på 2000 snart. Når jeg har et større bord å legge det på... Har satt inn et ekstra et i stua nå bare for å ha plass!


Så langt kom jeg i går kveld. Jeg skulle bare sortere feridg kanten. Og så skulle jeg bare finne noen biter som passet sammen. Og så skulle jeg bare finne noen til. Og så ble klokka ganske mange likevel. Det var derfor jeg var 20 min senere enn planlagt:)

Så da er planen. Skifte til treningstøy først (det må bli en rosa topp i dag!), og pusle litt etterpå:)

Håper starten din på uka har vært like fin som min:)

 

Love, Kristine♥

Én kommentar

Kine

06.des.2010 kl.22:43

Oh kult puzzlespill, kjenne te den ska bare gjør det å det ja hehe ;)

lykke te me puzzlinga :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits