Pink all over! Og ny maxpulsverdi...

Kanskje ikke tidenes toppform i dag nei. Men ååå, så gøy det var!! Var vikar på Total Step & Styrke for Lene Kristine. Greit med folk til at det begynner å nærme seg jul, det var bra! Jeg kjente jo ganske tidlig i timen at pulsen kanskje ble litt for høy litt for fort. Da jeg gløtta på pulsklokka og den viste 98% etter ikke alt for lang tid fikk jeg bange anelser om at dette, det kom til å bli hardt... Jeg bestemte meg egentlig for å ikke se mer på den, men jeg fikk med meg at det en gang litt senere sto 100%. Hva skjer, liksom... Og på summaryen etter timen viser det seg at jeg har vært oppe over det som jeg trodde at var 4 slag over min maxpuls... OK, nice to know! Med en snittpuls på 90% av max i 55 minutter så har hjertet mitt slått TI TUSEN slag, og jeg har svidd av 700 kalorier. Jeg vet hvorfor folk sier at de kunne spist en hel hest, for det var akkurat det jeg så for meg at jeg hadde lyst på. Det ble med en banan og en sjokolade-YT sponset av Mor. Hvis jeg hadde måttet vente til jeg kom hjem tror jeg at jeg hadde besvimt faktisk! Mor ble med innom til meg etterpå og fikk seg en kopp kaffe, noen julekaker og litt konfekt. Hun hadde fortjent såpass etter god innsats på timen. Hun er sprek!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosa topp, og rosa vaskebjørnfjes. En komplett rosa mandag!


Fikk en koselig statustag fra Mairo som var med på timen:


Gleder jeg meg til å gå på jobb igjen da? SELVFØLGELIG!!!Mr. Mario

Mario er instruktør selv og kjører bl.a ZUMBA! Du jar ikke danset Zumba skikkelig før du har danset med Mario. Nå har han timer på ELIXIA Teglgården fredag ettermiddag, men fra januar av finner du han hos oss på onsdags kveld også! Så da kan du trene med han på onsdag kveld, så du kan komme på min Total Step på fredag i stedenfor!!

Nå lurer jeg på om jeg bare skal spise litt mer mat, før jeg tar kvelden. Starter heldigvis ikke på jobb før kl 10 imorra. Jeg skal huske at jeg skal gå til jobb, for jeg vet at når jeg er ferdig med Step i morra så har Frederic fortsatt sykkeltime, og han kjører bil og bor rett ved meg! Så da rekker jeg til og med å dusje før jeg får skyss hjem. Todagerpåradluksus, er det muuulig!

God kveld og god natt til dere alle! Måtte tirsdagen bli like rosa og fornøyelig som denne mandagen har vært:)

4 kommentarer

Idunn

07.des.2010 kl.10:40

Hahaha...høres helt magisk ut, Kristine. Jeg gleder meg skikkelig til baby er klemt ut og medlemskapet mitt i Elixia ikke er fryst noe lengre. Da skal det bættre trenast! Hihi

KOmmer ti å bli herlig å kjenne svetten renne og pulsen slå igjen. Gleder meg noe helt sykt til det. Makes you feel alive!

Klem klem

ha en fin dag videre!

Marie

07.des.2010 kl.21:38

Søta! :) Synes det er veldig hyggelig å følge litt med på bloggen din, savner dere goingene :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

07.des.2010 kl.22:41

Marie: Nååååh vi savner deg også vet du!! :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

07.des.2010 kl.22:42

Idunn: Jaaa! Og vi gleder oss til å se deg på trening!! :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits